[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
你男朋友平時著衫咩 style 多?
淨色t加牛仔褲
都係簡約style
咩叫放laptop d 款,依家大部分背囊間隔都有laptop sleeve,定係唔鍾意四四方方 嘅shape
Sorry 講得衰
應該係唔鍾意四四方方shape
Able carry
如果簡約d,平時唔會太多野裝,可以考慮下Alchemy Equipment AEL013

如果軍用設計都ok ,咁可以睇埋mystery ranch 1 day assault 或者ASAP,mystery ranch 呢兩款都係美製,所以價錢偏貴,同牌子urban assault 唔係美制個樣岩日常多d ,視乎你幾多budget

樓上講Able carry都唔錯選擇,香港人design
多謝巴打你地咁好心機答我
希望揀到個男朋友鍾意嘅啦
買左able carry, 9折入手唔錯
睇啱goruck gr1
但係made in USA官網得好少色揀
有冇其他網有多啲色?
Goruck會定期換色
Around 每season換一次
而家冇顏色啱 可以等到summer

Btw goruck 黑色最靚仔
Evergoods 夾運費 有冇巴打有興趣?

有冇人同我一樣咩緊evergoods mqd24?
但總係覺得個背負系統好唔舒服,
較極都貼唔到背,膊頭好容易攰
諗緊買daybreaker定bellroy既shift backpack

但見到daybreaker為左減到好輕,冇哂d保護pad😧
Lm
呢間野黃定藍? 有無巴打幫襯過
https://wildholics.com/
無表示過黃藍咁
幫趁左黃店先
黃店無賣先呢間啦
evergoods mpl30 半價,有冇巴打想夾單?
Life Sports睇ig見到宜家有匙扣寄賣
有冇好推薦

想請教下巴打們會唔會有類似呢隻入面有埋相機袋可以推薦下
求手足幫手
平時要帶水, 外套, 電腦, 相機(1機1鏡)
容量需求係大約30-40L
想要啲可以側邊開嘅袋
俾我可以快啲攞到相機出嚟

另外, 我都幾大汗
冬天個背脊都濕到出水
希望可以有散熱功能

衣著方面着開黑衫黑褲/牛仔褲

Budget大約under 1500

小弟對背囊冇咩認識
所以希望手足幫幫手
Peak design 30L / shidoma x30/
Wandrd prvke 31

3款都唔錯~
個背負唔差

至於邊款比較好
你可以去星際試
星際3樓有幾間賣相機背囊
平時我都係去3樓間c shine 到試

其實有個po專for 相機袋
巴打可以see see

相機背囊集中討論區(2)
https://lih.kg/1771222

Peak design睇下
Evergoods MPL30 V2 開左 Pre-order
34% Off
不過得一張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞