[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
皮同後生。thx
幾好喎。麻煩晒
Evergoods 舒唔舒服?
平時返工一部電腦一部iPad 一支水,加埋啲文件
想搵過舒服啲嘅背囊
mismo
睇中Bellroy Transit Backpack Plus 38L
想問評價如何(返工用)
用CPL24揹差不多嘢,舒服嘅。而家Evergoods網頁做父親節優惠。
藍店

1.太興
2.永富茶餐廳
3.teawood茶木
4.靠得住
5.敏華冰廳
6.PHOLE錦麗
7.漁牧
8.東京築地
9.夫妻沸片
10.瓊芳冰廳
11.亞參雞飯
12.稻埕
13.飯規

有無興趣夾運費?
Mid summer好似出cpl24 v2,等定唔等好?
我都糾結緊
啱啱收到email 話cpl24下個月pre-sale,年尾先開始ship

想買大概咩類背囊番工 平平地大家有冇推薦 唔使一定係皮 夠clean 同same shape就可以了
用緊addidas ops 30L,想搵返個咁上下嘅,不過睇左好多都冇側袋/側袋冇拉鍊或者扣...因為我會擺D耳機呀DAP呀尿袋之類o係側袋,冇遮猜掩俾人偷左都唔知,請問有冇好介紹?
想問有無巴打用過Mission Workshop The Rhake?有無review 可以畀我參考一下
本身用緊mystery ranch front, 覺得容量有d細,同埋無咩間隔,想換個大約25l。
有無人用緊nordepack or able carry daybreaker, 有無咩評價? thx
老婆想買個新背囊返工,筆直一千蚊到,風格/ 間隔類似小狐狸個種百搭/ 易襯衫,唔洗太大放到個飯盒就夠,同埋要冼水/ 易洗(因為飯盒擺得多有味

手足有無推介?
Bellroy Dayback/Slim backpack
想買ablecarry 藍色daily backpack cordura 但係唔知幾時有貨
用緊daybreaker,個開口有d細,側格深但係唔闊,隻手大d會有困難
其他幾好,袋到好多野
可以去k11睇下
我想問 ALPAKA 邊度有門市?
thx 巴打
而加又諗住chz22
daybreaker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞