[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
返學,載到mac book 加小小野,文青feel 有冇咩好推介
唔知叫唔叫文青 不過可以睇下bellroy 同millican?
好似大咗小小
millican smith the roll pack
bellroy classic backpack都好細咖喎仲要細啲?
屌自膠睇錯,巴打覺得邊款好啲
自己鍾意millican多啲 叫做多特別啲冇咁common 不過自己去試下邊個揹得舒服更重要
CPL24定GR1好
睇黎都要簡返啲運動牌子背囊

裝柔道袍+ 運動衫1套,毛巾,水樽,

都應該要30l先夠塞
adidas 有個26定30L其實幾fit不過係衰在會成日撞
好似叫ops
adidas 個op/syst平平地望落都唔錯
再唔係就evergoods cpl 28 / MPL30 V2
duffel個size好似 fit 但個樣就我麻麻
addidas o個個又係唔裝爆直立唔到,依家d款仲要冇側袋(有拉鍊)...
adidas易撞袋

唸唸下粗買台灣個bagrun molle 背囊幾好
https://bellroy.com/products/duo-totepack/venture/moss#slide-0

Bellroy 個袋好靚但係好貴
有冇其他類似嘅選擇?
有冇water-proof既backpack 推介
容量要比正常大小小(~28-32L)
而家好多都water-resistance
water-proof 嘅真係冇幾個 因為始終拉鏈位會入水 要完全防水就要成個游水嗰啲捲埋嘅厚膠背囊咁先得
想買個goruck gr1 21L
有無評價?
想升容量換MPL30.

放二手ablecarry daybreak灰黑色有無人有興趣?
有冇人知邊到仲買到nike tanjun premium backpack
周圍都係得mini size
或者有冇背囊推介for女性 outdoor用,想放到macbook
唔該晒巴打先
想細啲(非mini)+輕便啲
有時出去做占/游水可以裝下水樽,帶件衫或者袋對鞋咁
手殘, 放daily backpack 先岩
gregory呢款岩唔岩?

https://keedan.com/track/2018/08/24/gregory-issue-evachen/

我自己有一個
間隔好用
都唔錯喎 感謝推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞