[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
應該唔止兩個 option,第3個係同一個色,款,牌子
無印㩒唔㩒用
我宜家用緊The Rhake multicam,暫時未撞袋,其實我用左咁耐missionworkshop啲袋,基本上只係撞個同款系列,未正式撞過袋
返學買Herschel Little America會唔會太公廁?
at least 身邊有兩個人用
依家少左人用 又少左好多老翻
佢一年出幾百隻色
要撞款又撞色其實好難
Multicam

上圖隻色?
有冇人用過cabin zero?
應該係Black Camo先啱
巴打用膠扣定你圖入面個隻扣
lee款本身連lee隻扣,但可以另買自己換
我仲以為普通款同WX 都唔跟 Cobra 扣要另外買添

其實我本身唔算鐘意 Fidlock,只係我唔想又係黑色/迷彩風(黑色袋有幾個,類似迷彩都有幾個唔想重疊,1000d 嘅有3個)

白 VX 本身我預佢無貨(佢網站寫無貨),點知係佢 Twitter 呻即刻有,不過聽日到左貨睇睇會唔會好殘先,始終佢話係 San Francisco 間鋪拎俾我
留名睇你實物,我唔敢買白色,太易黃同污糟
最後買左Herschel Retreat
唔好意思
想問下Able carry過時過節(e.g. christmas/black friday)會唔會discount得多?
差唔多的話直接去門市買算
去旅行用有冇backpack介紹?
Formal嘅答案係 cabin zero

其實你連會帶幾多嘢都唔講好難幫你ga大佬
唔打算shopping 諗住剩係帶2-3套短衫褲換
筆值1000內 睇過Osprey North face 好似幾靚
你肯定你淨係裝3套短衫褲(無底褲無襪)係個背囊,而你真係無其他嘢放入個背囊ga可?

North face Osprey 你都啱唔洗上嚟問啦
blk friday好似90蚊美金,12月頭買過個

有少少失望,係我對眼唔好

想買呢款 而家仲有冇人孭狐狸
Osprey佢而家有啲袋都幾靚(唔係行山款)
不過個價好貴
減好多喎
thanks bro
唔記得講添,佢有兩款布,我買個款係原價110美金個隻Cordura
除左普通之外我真係搵唔到一個Osprey嘅袋覺得係靚wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞