[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
係sogo專門店有見過
不過都幾個月前
去專門店睇岩色先啦
平時行過都見好齊色
銅鑼灣唔係摺咗咩
邊到仲有專門店
出名方便d買到就 Peak Design d edc backpack

想知其他再講
有無人知Herz既袋點樣買?
有無全黑 有水樽位 夠位擺做gym既衫褲鞋
"扇"水 背脊邊氣 夠襟
budget1500
背囊介紹呀
有冇人用26L gregory daypack
有冇人用Alchemy Equipment AEL013 Minimalist Daypack?。見好輕,想知揹得舒唔舒服。 謝謝!

諗緊呢個同Able Carry
咁如果淨係for返工又袋到做gym野呢
想提下絲打唔好去銅鑼灣人血宵
見到d咁既野果然係係藍尸開既人血宵,完全冇監管嗰啲檔,水貨化妝品都賣得

steve寫話捐錢都好信,到時唔捐邊又好似果80萬咁落咗格,好似佢啲卡game咁成年幾都唔發貨
我味見過邊間黃店咁大口氣用手足價三個字,龍門渣哥做咁多野都唔叫自己良店仲要同出邊個價冇分別咁咪即係普通做生意,用咩鬼手足價
水貨化妝品都當黃店咁金鋪都得啦邊度黃啊企開啲啊
巴打你返工會袋咩同做gym又袋咩先?我希望你列哂出嚟

同埋 咁問法係咪覺得 Peak Design d 袋太貴?起碼提供埋 budget 我先易推介到袋俾你
返工:薄薄一個file, ipad, 飯壺
Gym : 奶樽, 運動衫, 小毛巾
Budget: 2000左右

Thanks bro
安踏 紅㗎, 福建幫
真係得咁少嘅,細個例如 Aer Day Pack,Bellroy Classic,Core 10點都夠,但以你個 list 用上面d袋想帶套衫換就有難度

如果想知大少少個d嘅,起碼講下自己想要咩 style 嘅袋,例如休閒,Office味重d(襯裇衫西裝),Rolltop cyclist,軍用
想知大小小 因為都有機會公司要袋多小小野(都係file之類)
主要休閑款 office味重就不了 一般都運動休閑look

有冇巴打知邊到有實物可以撚下,見永高行果啲都賣曬呢隻色
或者有冇巴打用過,覺得點?
經過Citysuper見有
我見logon有呢款
唔confirm 有無呢隻色
尋日去旺角Life Sports買rfid咭
見到老闆返左2車 mystery ranch
全部黑色
睇怕好多人要鳩衝了
amazon.
Gregory
認真, 運動真係唔夠膽答你, 因為一街公廁個d adidas 袋又冇間隔入面又少細袋, 係我角度根本就唔好用又唔方便, 如果你覺得個d 岩你我諗你唔洗睇落去

以下有d 個人認為實用又型格少少嘅款, 睇你岩邊隻

Able Carry Day Pack
chrome industries SUMMONER BACKPACK
MYSTERY RANCH URBAN ASSAULT 24
SYSTEM G CARRY+ BACKPACK
CHASE RECT. DAYPACK MINIMUM
côteciel Isar M (EcoYarn Black<--自己揀色)
用緊able carry好滿意,做gym返工出街擺相機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞