[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
呢個係 Able Carry嘅 Daypack

佢仲有隻細d size啱啱好夠13” MacBook ,詳情 click 下面條 link

https://ablecarry.com/products/thirteen-daybag?variant=12807990706289
唔知講咗未
ig:carryin_official 黃店 有背囊 較多斜揹袋
邊度黃?
做過乜
捐星火 其他嗰啲自己搵啦 or和你pay 睇
個cpl24到咗用緊喇
上面幾位巴打可以再夾
咁快手 直接官網送貨?
求開箱
諗住轉運會搞好耐揀咗官網fedex直送
四日就到
搵唔到個優惠, 巴打係$229?
求share link
上面都有巴打提過
電腦夾層係偷返內籠嘅位
開口向左所以拎嘢要慣左手孭單邊 右手攞嘢
習慣到嘅攞嘢都算方便
隻料算幾黏毛粒
自己少用無水樽位嘅袋
嚟緊雨季無位放把濕遮會幾麻煩
研究緊扣唔扣到多個molle pouch上去

背負係ok嘅
自己電腦要跟身都唔會話太重
返工返學斯文款嚟講算唔錯
overall嚟講而家做65折都抵玩
賣到over 2k個人唔會考慮

btw evergoods應該今年暑假會喺kickstarter launch cpl24同mpl30嘅update版 好似話年尾出貨
等得嘅巴打可以睇埋先
不過睇返當年cpl24個價都要usd199
而家就229再65折
睇個人取捨喇
有65折 官網入code THANKyou35%
thx巴打
組團買Everygood CPL 有意既巴打留tg
有冇ching對goruck gr1哩隻有評價?
料厚 好㩒 不過就有d重
謝,平時返工,出去打波,去旅行都好似搞得掂,唯一係要官網買麻煩啲
有興趣
THANKS
有冇巴絲用過evergoods CIVIC HALF ZIP 22L?略嫌CPL24 大左d
放Mystery Ranch 1DAP 黑色
S碼
連太陽雪 Stick It
買咗半年 少用
https://t.me/THANKYOUMAMBA
想搵個防水背囊平時出街用
放下外套,遮,尿袋咁
唔洗100%防水,冼水都ok
旨在唔太大雨可以唔使擔遮
其實Arro 22好岩我要求
但真係撞到七彩
想問下有無其他推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞