[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
有冇人推薦d全黑既背囊18~25L
最緊要型
LV
有無推薦嘅灰色/其他比較百搭顏色嘅背囊
電腦16吋,背囊想挺身d唔使揹得咁辛苦
budget 1500以下
暫時睇啱
https://www.hellolulu.com/shop/admix-collection/backpack/asher-charcoal-gray-black.html
有無介紹
p.s.絲
妳嘅 “挺身” 定義都幾特別wo

同埋妳好需要外置嘅 水樽位?
Mystery Ranch urban assault 有 laptop sleeve, 我諗你挺身係指個背負同揹帶,個背囊嘅背負都唔錯,個 design 修長d,女仔揹都ok
應該話係背脊有承托(唔知有無打錯字😂)
唔係啊唔係特別要水樽位
好好好
咁呀, 我覺得able carry daily backpack 都唔錯

https://ablecarry.com/products/daily-backpack?variant=19570923602033

係k11(唔係musea) 3樓 zixag 有實物可以睇, 妳可以順便去試一試實物睇下岩唔岩妳自己
好啊我去睇睇先!!!!
https://nordace.com/tw/product/nordace-siena-smart-backpack/
有冇人用過呢個品牌?
係網上搵唔到係邊個國家同產地
想問下有冇巴打用緊evergoods chz 22 見到幾靚仔 但係好似裝唔滿野既時候個背囊會塌落黎 有冇巴打可以分享下
未用過呢個model, 但eveegoods d 料好好。
希望幫到你
用咗個幾月之後
買咗Samsung部tab s7+
因為唔夠位擺
所以換返以前個袋Daysling2.0
講容量的確係細
入面擺枝水 都冇咗一半位
仲要個袋設計係 前後面都會向內壓
令到擺水拎水都好kick手
因為我有擺遮喺側袋
如果再擺水喺側袋 成個袋會變畸型好漲咁
最鍾意個袋都係隔間分明 日常出街用幾fit
擺tab除非預入面主袋唔擺其他野 可能先得
個袋勁壓迫咁 放啲嘢係某個位會搞到第二個位唔夠位放
個背扣係正嘅 但條背帶成日鬆 用下又要校長短
最後索性拉死一邊校到盡 另一邊就唔拉 咁先“咩”到
最正係個鎖匙拉扣畀我除咗出嚟用係Daysling2.0到

如果入面個small compartment 放太多野嘅話就會塌

Suburban 有現貨比你試
可以拎埋啲嘢去試吓
就知啱唔啱自己

利:有齊晒每一個Evergoods
想知絲打邊度買有得九折
我將兩邊拉到盡,個麂皮頭塞埋入側袋個扣入面頂住,咁樣條帶就唔會鬆
但係揹落可能會有d高,唔係用條腰頂住
官網入code
search promote code係官網買,但我半前年既事
唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞