[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
想問下有冇人知goruck gr1 香港有冇得賣??
冇 上官網買啦
goruck好嘢黎

不過join tucking activities 好貴
*rucking activities
巴打 我揹咗CHZ一個月左右 之前用開不死鳥
CHZ就一定無咁挺身同硬淨 但係我覺得佢啲空間utilise得好過不死鳥
我用不死鳥嗰陣裝完鞋同衫之後就無咩多餘位淨 但係暫時未試過用CHZ裝鞋 主要返學用
至於zip左件衫上去嘅問題 CHZ就無 但係不死鳥都有(利申 排骨jj)
希望解答到你問題

借位
[行動post] 武漢肺炎係上天賜比香港人打爆港共嘅機會,做嘢啦!!!
https://lih.kg/1838198

叫黃店老闆做多d外賣,可以嘅話請埋手足做

我要真雙普選!
多謝巴打咁詳細解答,有冇咩門路買?check 過官網有得pre order 平30usd, 但要搞集運嗰啲。Surxxxxxxx就賣貴成100usd
我都係上官網買 運費好鬼貴
不過我買Dark Khaki 個人覺得靚過黑色
Suburban = 搵笨,貴到傻

自己集運仲好
Pre-order 有排等wo 而家pre-order black chz好似要等到4月

Pre order price $159唔夠189 usd 有冇 domestic free shipping?
bellroy classic 好唔好用? 係咪都係官網訂
休閒款, 平時可以番工帶飯塞個飯盒入去, 同埋裝下FILE同鼓棍
Topo design
好似幾好 有冇邊到門市有得睇睇?
好似幾好 有啲性趣
有無手足用過alchemy equipment嘅backpack
上過subxxxxx攞上手係幾輕
而家官網做緊七折
Supcruz 黃定藍?
無呀我諗都係搵手buyandship
想請問下mk 尖沙咀 有無多款背囊既鋪頭睇下
佢地上年搞雙十一優惠
家樂坊1608
同埋黃到金既 lifesportshk
2間都係mk
有水樽位 夠位擺做gym既衫褲鞋
"扇"水 背脊邊氣 夠襟
budget2000
背囊介紹呀
係咪得the north face 先岩我要求??
Aer 都有哦
幾隻款都唔錯

www.aersf.com
有冇人用過呢個?會唔會好大?如果想平日用係咪冇咩機會

https://www.cotopaxi.com/products/allpa-42l-travel-pack?variant=29533285089341
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞