[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
屌,on9 左。
日日都check 住張order, 睇下佢會唔會早左ship
V1用家,一出V2就order 左
如果有埋V1 個waist pocket加v2 removable waist belt 就正
v1, v2 分別唔太多喎? 巴打咁都升級?

between好似無收到email訂單, 唔係發貨先再send咩?

我都好想佢快d發, 雖然呢期疫情無乜街去
因為想要黑色,而且第一浸買先179美,平好多
另外佢d 料好好, 設計好貼背,而水樽位又補足埋佢唯一決點,所以諗左一陣就買左
佢有order confirmation , 日日都㩒入去睇下
USD 199, 連埋運要24x 喎?定係巴打係超early bird買?

可能我tier 1 last mins先買, 乜都未收到
我買嘅時候連detail 圖都未publish,應該係超early bird??
btw, 點解唔用集運?
有冇集運介紹?
最近個背囊都爛爛地,想換過個新

主要睇外型同防磨/防水性能

1. Able Carry Daily Backpack

優:靚,挺
缺:上面巴打們話好似唔係好抵,同xpac會唔會冇咁挺?

2. Bollery classic backpack

優:靚,質料好似幾好
缺:好似冇見到話防乜防物

3. Patagonia Refugio Backpack 28L

優:靚,防水,終身保用(好似係)
缺:唔挺,carryology個best everyday backpack冇佢份(我見上面大家討論嗰啲通常都係)

想請教大家意見,揀邊個好
fjallraven
功能 推 ulvo 23
文青 greenland top
利申. 打手
UA就UA24啦 有個位專放電腦
3揀1, 我就揀x pac able , 最少玩下新物料 隻料上身幾型的

Bollery classic backpack
上身其實好麻麻 唔係幾靚

Patagonia 一般D料唔係話好好 亦唔係太差
今日水樽無拎實
漏晒D咖啡出黎....
好彩本身個袋 只有一個頂袋 加 電腦格
其他野用收納袋&板收好 2個收納袋都跣水 抹一抹就得
個背囊就拎左去浸水 加 少少滴露 除味 聽日再晾乾
但有個真皮電腦袋就奶晒野.....吸晒D咖啡 依家好有果香味
巴西🇧🇷波旁咖啡豆
厚實口感、回味悠長,黑巧克力,杏脯和黑糖的香氣 FUCK
有無人知真皮點清潔
保養就無乜所謂
一直水行都無所謂 真就得
除左多老翻果D 牌子 間鋪信唔過就搵返行 信得過就水都OK
例如arro22 , kanken, 假仲多過真, 真係買返行安全
同近排gregory / mystery ranch 都好多假

出事都買過隻
邊有時間上去代理搞
一來一回 唔通請2日假咩

佢無呃人的話 就咁睇D料就襟用的
貴就好似真係少貴
講起假貨
睇左陣淘寶
mr gregory arcytrex
全部10% 價錢出售
包括柒款柒色
仲有北面 紫標 巴塔
一個賣家乜都賣

carousell 冇單全新但半價賣
一隻arro22 assault 都賺幾舊水一千好過打工
未試過us集運, 會平好多?
有ablecarry xpac, 其實一樣好挺。

個袋幾㩒用又小撞款, 唯一投訴係唔夠大 (平日返工出入應該ok, 不過我需要運動/旅行)
我諗us-hk 運費大約百鬆d 左右掛。應該平dd
都係嗰幾間
我就係見v2無左waist pocket先卻步唔升級住
如果佢v2有埋waist pocket我都應該
所以入左mpl30 v2
應該踢波/ 旅行用多。

試過22-25L就好迫,希望30 剛剛好
咁ching有冇咩推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞