[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
邊度仲可以買到North face Big shot?
https://www.youtube.com/watch?v=T0KJHi_IgOQ

咁岩睇到..但我都無睇內容
嘩屌$139蚊,有冇巴打分享下好冇用
本身有個AER Duffel pack 2,買多個灰色好似撞咗
留名

搵緊返工用Smart casual背囊
Rains

Bellroy

返工用邊隻靚啲 有無其他推介呀
岩岩都睇緊,但睇完都唔知邊隻好
有無巴打用緊Are day pack?
用黎做gym(會帶埋鞋)返工掂唔掂?
唔太鐘意Fit pack個樣
用緊 袋唔到鞋
有冇考慮travel pack
Travel pack 太大了
唔通真係要買fit pack 2
睇中左Millican Smith The Roll Pack 18L - SLATE
有冇人用緊?上面咁ROLL其實有主要有咩用
方唔方便
無用過millican但有用roll嘅背囊
其實無乜用同唔方便仲要我果個側邊無水樽位,要飲水又要開個袋飲完又捲返
但99%唔會畀人偷野
有冇人知F/CE實體店邊度有呢?

岩岩女朋友送
袋唔滿野既話會唔會唔挺?
如果想搵啲類似evergood chz22 或或者mountain panel loader 呢啲款而價錢又平啲嘅話有冇咩推介
Thirteen好細個
可以去K11望下
二揀一 點揀
evergoods vs porter double pack

porter
之前睇過nordepack 都幾岩心水,好似係香港designer

後尾tumi 減價tumi 算 隻尼龍冇得彈,不過唔係連仔主流
double pack
揹上身好睇啲

終於到手
唔會呀,完全唔墮,圖文相符
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞