[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
可以上黃店睇下呀
你睇中嘅Gregory 同 mystery ranch 好多間都有賣

黃店:
lifesportshk - 威達商業大廈1208
backnature outdoor - 家樂坊1608
Suburban - cwb白沙道3樓

可以上佢哋個網睇吓 or 親自去試
佢哋全部都好多款任你試
唔肯定你講邊個
不過可以睇下 aer
Aer travel pack 2 可能適合你
www.aersf.com
同一樣牌子 aer仲有”fit pack 2”
“duffle pack 2”
其他牌子有“boundary supply errant”
fit你個description
暫時諗到咁多
無睇過以上兩款t1幾錢,但就 CPL24 V2為例,t2比t1貴 10usd
唔該曬
有個cpl 24 v1 想放 啱啱買完就出咗v2
有興趣可以tg
DUO好輕! PRVE就揹上身唔重
求低調斜孭
Prvke 多啲色
Duo得黑色
Btw Remote Equipment 新個袋都幾型
真係唔識欣賞
近排想買個backpack for做運動 想有位放到對鞋 水樽 同埋啲衫褲手機銀包電話嗰啲 又唔想太大舊around 25-30L 咁多位ching 有咩推介? budget below 1500.

同埋點睇 matador beast 28見佢可以縮細 幾得意幾靚仔但係會唔會揹得唔舒服?
able carry喺k11 係咪有專門店??定其他名既舖??
門市平啲定上網買平啲?
K11間舖叫zixag.
有冇巴打用過able carry daybreaker
望落佢個背負唔太好同埋會好焗?
唔覺得好焗, 正正常常
門市買同網上買個價錢差得遠唔遠?
點解你唔去間鋪格下價順手試埋個袋啱唔啱用?
未得閒過去
買袋真係去試一試穩陣,本身我有諗過買 Able Carry,去到試過先覺得唔鐘意無買到
Zixag網頁有價錢,印象中K11會員有九折。
去門市唔使會員都有九折
有冇人知呢個係咩袋?
好相揾呢種長方形啱啱好放到電腦
個款又斯文可以襯西裝既背囊
想問下有無斜揹袋牌子介紹?

想輕便、放到iPad,水樽就ok,次次都背囊出街有啲重
其實斜揹單膊仲重wo,真係想輕你應該睇運動品牌個d多輕身物料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞