[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
請問下男仔FG如果唔中意咩背囊有咩alternative唔中意背脊出汗焗住嘅感覺,但公事包又好似太老
有冇人買過wilderness experience呢個款?想問下佢入面有冇間隔?

係呢個同able carry daily兩款考慮緊
helmet bag
呢個袋入面有一個大格
入面有一條拉鍊可以分成上下兩格

上去旺角lifesportshk到試吓個袋
可以叫佢攞出嚟俾你試

本身都睇啱呢個袋
試完之後都係發現唔係幾啱
無格的
主格 加 前袋
輕量化類
可以褶埋/卷起佢
真日系
斜揹囉, 再唔係手拎
我諗都係去lifesportshk 睇下好啲
見佢質地同able carry 唔係xpac一樣
而且都係20l
只係daily多啲間隔位。。。

款嚟講兩個都好正
用緊,個防水好堅
個袋入面係咪得一格?
而排睇緊背囊睇中個mystery ranch兩邊又無位放水樽有啲卻步
有一格電腦位同埋一個網袋格
23號台灣官網落order 買咗個Radiant R1,今日已經送到,仲有72折,連運費2230台幣

有興趣嘅可以試吓
近排想買個背囊比男朋友番工用,睇岩咗topologie嘅satchel同ablecarry嘅xpac。但我見好似無咩人講topologie,我又見佢幾型幾簡約想問下邊隻好啲?
用緊,好用到仆街
設計特別
大袋袋口有磁石快速開合,想安全d又有魔術貼
入面有有絨布袋放手機
細袋有鎖匙拉扣
肩帶扣有特別磁石設計快速開合
兩邊袋側兩個隱藏袋,放遮
後面有手抽好方便,仲有個袋放switch 勁啱位
袋底扣鬆綁放腳架
成個袋設計細心到痴撚線
s 記已經有mpl30v2 現貨
點解可以咁快,明明tier 1 九月尾先ship
thanks ching 詳細review
用緊都覺得好正 間隔實用,睇落細細過 但裝得多野

其實條帶上面d固定帶,係要剪定點,唔係好識較
兩條肩帶我直接調較到要既長度
將兩個扣推盡落最底,咁就索帶就唔會條條fing,肩帶尾位用麂皮kick住個扣,又係好細心
巴打隻v2 收到貨未?

見到某鋪已經post左V2 實物圖
9月尾先ship wo
某鋪係 suburban
未呀, 未有update, 就係見到s 店有現貨先覺得奇怪
因為我比較早訂, 應該係第一輪出貨

亦都有可能s店係代理??或者同佢講直接由原產地出黎香港, 唔洗經一經美國
係呀, 睇落都無乜落差
好期待
搵極都搵唔到佢有咩“實物圖”wo

淨係見佢 post 翻人地官網d圖
你搵下佢fb story, 有個店員/老闆 咩住影相
無like過所以睇唔到Story
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞