[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
其實我有幾個袋都weather proof

不過一定多間隔好多
無人撞咪仲好
幾好喎
Ulvö 23/30
等緊返貨
黃店lifesporthk
睇你點用嘅啫
有人好簡約
多間隔又未必一定好嘅
狐狸袋㩒唔㩒
我見圖果款用 g1000 heavyduty果隻
而另一款就只係普通g1000
官網話自己heavy果隻唔會爛咁滯

佢隻kanken都3-5年都唔爛
佢有幾隻料的
最雞果隻都襟
最勁果隻話自己唔會爛添

狐狸定Gregory㩒啲 而家個gregory都用咗好幾年都冇穿冇爛
一定係gregory
比藉口買嘢 但gregory唔爛
狐狸袋係咪要定時定滑拎果個好似梘嘅嘢保養
mystery ranch
長條型
Y拉鏈 全開
無間開 好放野
blackchrm 22x yalta係有33L
但你話你踩單車
應該長條型的會好D
太橫會唔會有風阻啊

urban assault 24 都唔夠大
仲有coulee / 2 day 等等
Evergoods 隻CIVIC HALF ZIP 巴打有冇咩評價?想換背囊for 做gym 同返工用,而家用開AEE duffel pack 2
份人比較大汗令到背脊嚿棉開始有味
同埋唔知係咪肩帶索得太實令到後面腰嗰個位成日孭孭下zip 咗件衫上去
想搵啲挺身同硬淨嘅背囊,不死鳥其實好fit 但係太公廁
踩開單車又帶咁多嘢我會建議你買

Life behind bars The Peloton

https://lbbjkt.com/-peloton-rolltop-black

本身係專 for 單車人士用,放任何單車嘅用品都好方便(包括車轆),容量又大,一定啱你要求,最緊要係平同實用,最勁係唔洗除袋就可以拎細件野,例如: 鎖匙,煙等; 大量單車accessory 嘅掛位等

之前UPS 3日內到貨(當然係計 workday啦),所以直接係官網買完全無問題,1500左右啦,俾埋條片你j下先

https://youtu.be/49Q06S0JUUU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞