[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
感謝
想買個大小小嘅Sling 暫時搵到
CODEOFBELL X-PAK Sling Pack L 同 Chrome Industries Vale Sling 2.0

前者睇落滿足晒我要求但官網要七月尾先出貨 subxxxxx就賣得幾貴吓
後者差個水樽/遮位同埋review好少
想知大家仲有無見過類似嘅袋可以分享吓
Evergoods MPL 30 出咗detail 相同片介紹
https://evergoods.us/collections/packs/products/mountain-panel-loader-30l
有無ching有興趣
我諗緊買個平日用會唔會太大
腰帶依家removable
同埋入面拉鏈嗰格再加咗個暗格

想問下有冇類似啲咁既design
但多返啲間隔既背囊推介
30L真心好大、平日20幾L就夠
佢24l果隻特價緊
有無巴打覺得邊隻負重好,樣又ok,揹落腰背無咁累?
不過人細粒,唔洗太大
最多20L應該夠,要負重好只係因為自己日常多野帶,唔係for户外活動
感謝
able carry 新個隻
Volume 19L
Weight 3.4 lbs
你長期揸車先好買
不過聽講24l就快出v2?
https://shop.adidas.jp/products/FK2257/
請問有冇巴打用過 Adidas Ops?
我見佢 25L, Cordura 防水料, 粗肩帶, 背面有散熱
返工返學都岩用, 最重要係入面橙色好似 porter

用緊 Gregory 好多年都唔爛, 但內膽D 白色甩甩地
好唔好試新嘢呢?
想問下買evergoods係咪用代運好啲?
直接運好貴下
你直運不如出香港d鋪頭買算
有冇巴打用緊aer travel packs 2, 個款幾啱心水
想知有用開嘅巴打點睇
留名
有 promotion 既話夾埋幾個一齊買直運最抵
有興趣 cpl24
bellroy classic version 2
留名
請問有冇公事包推介?
要黃店
真係唔係幾識
邊間賣公事包係黃店.........
你想要?類型

帆布
後生LOOK
材料算普通
但又唔差的
好過一般材料的 nike adidas 安踏 冬甩 北面
但差過herschel rains 呢D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞