[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
唔該巴打

屌,daybreaker買左1個月就咁....有冇人知如果拎返去k11間舖做保養會點計
咁黑仔嘅,我用左年半行山做野做尖落雨淋都無事,真係咁啱巴打你黑仔揀中咗個QC fail
Sorry 睇錯,我係用daily backpack 唔係daybreaker
屌,好撚on9...我又唔係放重野,又冇上山下海,唔明點解呢個位會爛...
請問大家有無同gregory差唔多風格嘅替代牌子
追晒po都唔係好搵到類似咁leisure又young啲嘅牌子
想買個背囊俾男朋友
工作需要會咩好多重嘢
佢個純色gregory又真係好cum咩

咁多位巴絲, 有冇用過依隻Moral Beaufort
會唔會太似返工或者好唔好用
要補錢整
買過新吧啦
send email連相去問左,佢即刻問我地址...速遞個新既過嚟....重點係免費
原本諗住要屌屌佢㗎啦....大佬買左1個月都唔夠....點知第一個email回覆就問我攞地址....
唔知你有冇mqd24
想問你覺得個袋點?
個背負系統係咪好唔舒服
你email去總公司?咁好cs態度抵讚喎
琴日同男朋友直接一齊揀 揀咗peloton
https://lbbjkt.com/-peloton-rolltop-black

有冇巴絲一樣有興趣可以一齊夾運費
可以係tg聊
https://t.me/whoareyouuuuuuuuuu

借位放個背囊

THE PELOTON ASPHALT

Daily Used番放工用左唔夠半年,極新淨冇任何破損,放800,有意TG

https://t.me/EmtYourMind
想買個背囊返office 工(著恤衫西褲),放工會去打拳or 做gym (要帶鞋+拳套),有個 26L 既osprey 都唔夠擺

Prvke 31
Duo
Aer travel pack 2

邊個好?
加多個 PELOTON ASPHALT
買個40L duffle 算啦
咩牌子好
AER 有個duffel, 但得 24.6L, 但感覺得好似裝得多野過 26L 既 osprey 既
睇review 好多都話如果top access 放左野好難拎laptop 出黎
我就覺得太費啦
太貴*
唔係話想幫 CHZ22 兜,但我想問你本身係咪唔會係用呢個價位買背囊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞