[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
我表達得唔好,我指依個價位我會買cpl24,有埋laptop 格同埋side access,依家v1仲平過chz22
當然chz22都有好過v1既地方e.g suspended laptop&水樽位
其實X-pac 版有咩分別
想問下各位有冇咩旅行背囊好介紹
最好可以一拆二做斜揹果d
訂左v2 既巴打收到message發貨未?

28 號仲未有消息
完全唔識背囊,想買個20-30L ,放到notebook,相機腳架,返工or上山影相用,同埋有水樽位🙏🏻有無推介
未有呀, 我估應該今個星期內
mystery ranch UA 24?
佢ig 剩係得mpl30 消息。。。
個人會覺得aer 個樣襯西裝多啲,特別係black /navy. 如果用travel pack 就太overkill,建議可以考慮下duffel pack 2 或者gym duffel,兩款都應該幾啱你,不過duffel pack 2 就要高大少少 (>178cm)先孭得靚仔

我都睇中左 aer duffel 2, 諗住去Suburban 都買,但佢地無x pac version, 想問下其實有冇咩大分別?
我當你嗰部係mbp 16 嘅話,有三個建議
1. Able carry daily pro: 挺身,同hellolulu 嗰隻幾似
2. Fjallraven Raven 20 pro: tons of organization, neutral/classic looks
3. Evergoods chz22 (官網買)pro: lifetime warranty, excellent build quality

呢三隻都唔係好大個,又有suspended laptop sleeve,中性顏色多 (black, grey, navy, khaki, Olive),應該幾啱女仔用。
Xpac 就防水少少,codura 就耐磨啲。各有各好。 同埋xpac 係特別版,interior lining 係橙色。其他分別唔大。

另外如果唔係好介意二手嘅話,可以上Carousell 睇睇?見人賣得好平,差唔多50%off. 不過就唔知點包保。。。。

同埋記得諗清楚先,小弟5‘8-5’9 左右,身材偏瘦,揹上身都好大個。 如果ching 高啲&大隻啲嘅話,就應該無乜問題。

不過個袋真係好好用。
有無推介細背囊 放到ipad+褸+水
主要係返學+casual用 斯文款
Rain backpack?
筆直五六百
放95% 新chz22 只係用左2個月 有意tg https://t.me/otopianz
仲未收到email
同自己講都等左幾個月啦
都唔爭在
但都係好心急
買are day pack 定tech pack好??
有冇巴打有消息
官網更新左
Tier 1 Delay : Shipping Early October
依家咪early october
過多個零禮拜月中啦
有冇巴打有興趣係Evergood買野? 可以夾運費
CPL24 依家$129 USD
有興趣可以TG 我 https://t.me/hahahohoyeah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞