[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
我想找背囊 唔知有冇suggestions
長方形 四四方方 唔好大個
放到13吋嘅notebook 加到幾本書就夠
好想個袋簡潔得嚟 硬身少少 唔會變形
仲有平平地
其實點為止唔會變形

正常唔重嘅袋點都要有少少凹凸, 因為本身質地唔可以太硬

除非個袋本身好細+薄, 但係咁就完全真係淨係"放到13吋嘅notebook 加到幾本書", 應該係連放件風嬲都有難度
即刻答到, Anello 最basic個隻款啦

因為有支架, 所以變形都唔會可以變得好大

可以唔係 Anello, 但Anello真係平

我自己鐘意而款
樣又真係有啲普通
不過有啲貴唔捨得買

上次係街見到有人孭而個
而個上次見到用
而個就唔貴
其實小小凹凸都可以 想一個冇咁容易變形嘅
其實我都希望擺到風褸
唔會好女性化咩? 我見呢type袋好多女仔用
白色會易黃
利申:已黃
Missionworkshop D袋個價錢真係唔係人人接受到 design幾特別 不過間隔實際用落實唔實用 裝得多唔多野?
似係x pac料
ablecarry個設計係冇咁易變形
見youtube啲試用片都係好挺身
不過我自己未用過
佢係冇咁易變形,但同時都令到入面好窄,變相令佢寫就寫20L,實際用落會覺得唔足20
巴打都係用 The Rhake white VX?
係幾似 X pac,但係 VX 好似係再加線去補強隻質料 陣間睇睇佢d description 先
我好耐年前入坑係入sanction vx
sanction VX, 都真係幾耐wo

當我睇緊 Mission Workshop d 袋個時, Sanction 完全唔係我考慮之列, 簡單到嚇死人
靚係你個人觀感黎ga wo, 巴打你問下身邊嘅人會好d
真係要我幫你揀嘅我會揀圖1

圖2 唔算大眾化外型囉, 雖然係中環見多人揹圖2多
我個sanction vx真係超耐用,落雨基本上完全防水,如果用到殘晒有爛,想遞去保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞