[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike
我搵佢個網剩係見到送US
美國 ground ship 免費姐
巴打係咪買過?運香港大概幾錢運費?

依家幾個option都好似差唔多價,要平可能要搵人一齊集運
買左直送香港, 無記錯好似45 usd 左右運費。 當時搵唔到人夾單,如果你有幾個share 就抵好多
加埋運費就差唔多千8個袋
差唔多, 但都應該平過係HK直接買既。

不過而家買應該係Tier 2, 無咁快發貨?
千8 有少少卻步,諗幾日先,反正11月先到貨
CPL24 V1係香港賣緊2199

V2依家官方講應該9月尾10月頭會截 tier 2,原價仲貴到時你真係唔洗買
Aer online store restock 左X-pac collection
想放個Prizefighter ,有興留tg
有無人用過 Wandrd DUO,好似幾正
揮手

Duo正呀
不過驚個拉鏈好易爛
好似無乜人講用mission workshop,係咪小眾到係香港永遠撞唔到袋

btw,有啲興趣買CPL24 v2,不過返工黎講會唔會太大?
Wandrd啲袋望落好重
未到永遠,我係街見過人用 The Rhake 軍綠

我自己就嚟用緊 The Rhake White VX

boundary supply點睇
Boundary 重到傻
本身想入 prima
hello 近排想買個shoulder bag/bum bag 大家有咩好介紹暫時睇中咗Gregory tailmate S v2 同 mystery ranch ska 市面上仲有冇啲類似款式?

Ps想問大家對doughnut e個牌子評價係咪好差?見佢啲袋好平又ok靚 都有啲心動但係見之前有個post話佢啲design係抄第二隻牌子
Doughnut 先唔講抄襲

https://lihkg.com/thread/1607110/page/1
呢個post關於 doughnut係藍

但doughnut 話自己唔藍

我唔知佢藍唔藍
但如果有得簡
我會簡個差唔多款既袋喺黃店嗰度買

反正doughnut 嘅袋都係抄人
想搵個啲色特別少少嘅daypack
個個都黑白灰
Oh原來如此 咁狗也不屌啦 btw有冇袋推薦比小弟
我之前睇過[背囊撚][5]背囊有潮流但不要盲目跟隨 下面個堆links
我記得有個款係個背囊下面有得單獨放鞋之後袋有laptop隔周埋唔係太大可以返工加GYM用
但我今天再搵堆links睇唔到
唔知係我眼殘定落左架
有無人記得有個咁既背囊?
岩岩先發現miss 左EVERGOOD t1 pre-order
想問下之前t1 係幾錢?
MOUNTAIN PANEL LOADER 30L V2

CIVIC PANEL LOADER 28L V2
一直以為依間係黃店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞