[背囊撚][6]有無人知邊間係背囊鋪係黃店啊?

1001 回覆
28 Like 8 Dislike

而兩個都似
都係大同小異果啲大路款
不過佢前面加左一格囉
想問subxxxxx即係咩
香港一間賣好多牌子背囊嘅地方
比較少見嘅牌子evergoods,aer,hemiplant都有
同時亦係一個一入去就會冇咗幾千蚊嘅地方
你試下google “ evergoods hk “應該會見到條link
後者399 都有
抵deal
https://www.outdoorliving.hk/products/radiant

有無人用過呢個NIID Radiant R1??
想搵sling bag, 好似好多都好大個
依個我見成日賣廣告 多到好似有伏咁
依架好似藍店黎
outdoor living? sor 一時無留意

純粹想問下呢隻sling bag 點先
我大概想要個size 係 TIMBUK2 呢隻XS size咁上下
https://www.timbuk2.com/products/1080-lightweight-flight-messenger-bag?variant=14882820259882

知左係藍既話 要買我直接去台灣NIID 網買
最後買左個gunfighter
想買個22L左右嘅背囊有咩選擇
返工揹架餐用想買個好少少
藍唔藍唔知 但你就咁Google打radiant R1 or even 去埋佢官網買都平過呢D代購
Nordace有無人用過
好唔好咩
你出去睇左實物嘅 able carry先啦

d袋好神奇又意義不明
呢排FB係咁SELL隻MICVIM科感背包,有冇師兄用過?
https://www.instagram.com/p/CDHCR-9pXI-/?utm_source=ig_web_copy_link

提一提大家, CPL24同28 V2 聽日就會進入tier 2 pre-order, 到時就會貴翻同埋11-12月先會ship, 有興趣嘅巴打快d買啦
鐘意chz 多啲去睇過實物真係幾正 留名等佢v2
tier 1 last mins?
佢ig答我9月下旬先寄貨wo

係呀,佢一開波都話九月ship,
係我心急姐
我香港時間24 號11PM買。

巴打幾時入?
我今日先買
爬晒咁多頁文想問意見
背囊返工出街都會用,返工會帶Mac,水,飯盒咁
出街就水銀包毛巾,一定裝好少野既
有三個要求係係一定要有胸繩,舒服,同埋裝唔滿野時唔會凹入去
Sort out左下面幾隻
Porter(純粹覺得藍色靚,係咪唔舒服?)
fjallraven ulvo 30
Able carry daybreaker
Mystery Ranch Skyline 17
mystery ranch prizefighter
邊隻最好,或有冇更好?
佢地係咪唔送香港?
之前我冇事,你依家買有事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞