[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
銅鑼灣aplus有冇邊個consultant同治療師推介

Hebe Ng幾好 冇sell過又nice

Thanks

我想問呢個係consultant定治癒師?
Instakin join左underarm同上唇
打左大約一年 開頭4次都係隔6星期 之後就隔10星期
而家就話要隔半年先會打一次
但其實d毛去到第七/八個禮拜就會生出黎
半年一次其實真係冇用
係咪應該join過第二間

我都係咁啊
想平平地join過第二間

Instakin join左underarm同上唇
打左大約一年 開頭4次都係隔6星期 之後就隔10星期
而家就話要隔半年先會打一次
但其實d毛去到第七/八個禮拜就會生出黎
半年一次其實真係冇用
係咪應該join過第二間

我都係咁啊
想平平地join過第二間

上唇我係DEVON打, 然後其餘FULL FACE係YANIS到打
我係YANIS到打左十PARTS 暫時未有任何問題
今日第一次上左m記做pro test
最後join做full bikini
感覺真係好pro
無論service 部機 定衛生真係俾到人信心
但真係好貴
利申:有join l記同apxxx既脫毛

絲打你devon full face join左幾多錢
做左 D 記全面差唔多一年,
唔知係自己d毛好多定點,
每次做完三星期左右就會生返成面毛,
係就係比以前幼嘅,但覺得效果唔夠快囉
轉過一個治療師,上一個成日老吹自己d野
每次上去見到你手手腳腳又叫你join埋,好煩
佢辭左職轉咗而家哩個好快手,
但有時快手到覺得佢敷唔夠冰,
可能miss咗d Details位咁,
又Feel到佢唔知係咪想快啲令我唔好再生毛,
度數開得好勁下,成日都feel到熱熱地,
有時都有d驚會burn,
所以近哩次都叫佢細少少。
唯一好處係佢0 sell我同埋好nice~

之前上過M記做test,覺得真係正D記好多,
佢上次係我手打個個圓圈位到而家都仲有個哄係度,
即係冇咩點出毛,所以效果應該係唔錯!
(不過佢個test俾人試得一下好on9 )
我其實好想join M記 full legs / 小腿,
爭扎左幾個月都未捨得,
見上面講APlus咁平真係好吸引,
但佢poster d 不知名model代言搞到有d卻步 (好膚淺)
又好驚會唔會join完佢之後會唔俾時間你約令你miss咗8星期一次而冇左永久 (聽過有d黑店會咁book極book唔到.)

打咗好多廢話sorry
樓上篇野好長唔想QUOTE
A記唔會有你所講既問題 可以考慮
見到你地話Yanis 衛生差 報告下先
諗返第一次上去打開佢提供個盒面霜有條L毛係入面
之後上去連濕紙巾都要自備唔敢用佢果d

其實遮左眼 都唔知佢有無消毒個機頭
打完人地個西又打你塊面

不過我依家打到兩次 已經唔係好識生毛毛
係bikini最低果個位仲會生得多d
真係好work 但佢打第二次開始較到勁大度數
勁痛 怕痛既真係打之前講聲先

爭扎左幾個月都未捨得,
但佢poster d 不知名model代言搞到有d卻步 (好膚淺)
又好驚會唔會join完佢之後會唔俾時間你約令你miss咗8星期一次而冇左永久 (聽過有d黑店會咁book極book唔到.)

打咗好多廢話sorry

我岩岩join 左a plus 全腿,唔會book 唔到放心
一打完就即刻幫你book 時間,改時間直接打電話去改就得,不過佢地個電話線路好繁忙,建議你一打完就book!!

去m記脫真係pro好多,又有人沖埋茶俾我一路飲一路等 治療師好細心好專業,我打full bikini 勁快手幫我打完,完全唔痛。consultant 話下年又加價,你有興趣就r下consultant 有咩優惠
Yanis 嗰度話2000蚊5parts係要舊客先有佢唔俾我

試下WTSAPP第二個NUMBER, 佢有兩間鋪兩個手提
唔好用問既方法, 直接同佢講 "新客, 想BOOK星期五15:00 JOIN$2000 5PARTS"

我尋日上去佢都係咁同我講 我話whatsapp問左係咁講 之後佢叫我等一陣 入房佢話唔想好似呃我上黎咁都係照俾5parts我

Hi尋日幫我個位 我知你有睇post嫁 希望下次都可以係你幫我打啦

佢無比我喎最後 蝕左

打完人地個西又打你塊面

啲阿公面霜邊會用 , 掂都唔掂
Bikini 打十度好有效不過超級痛

打完人地個西又打你塊面

啲阿公面霜邊會用 , 掂都唔掂
Bikini 打十度好有效不過超級痛

BODY LOTION會用, 但面霜梗係自己帶 先唔講係公廁野, 都唔知俾咩你渣
好似無咩人講過Caxxa,有無人試過呢間o唔ok?

無乜用咪無人講

銀座應該唔係用755, 所以無人CARE

爭扎左幾個月都未捨得,

打咗好多廢話sorry

我岩岩join 左a plus 全腿,唔會book 唔到放心
一打完就即刻幫你book 時間,改時間直接打電話去改就得,不過佢地個電話線路好繁忙,建議你一打完就book!!

去m記脫真係pro好多,又有人沖埋茶俾我一路飲一路等 治療師好細心好專業,我打full bikini 勁快手幫我打完,完全唔痛。consultant 話下年又加價,你有興趣就r下consultant 有咩優惠

得返幾日諗 時間好緊逼

你係上網填完時間然後上去?定要打電話book左先join到架?

絲打你devon full face join左幾多錢

可唔可以講下點解DBP比左錢都唔好去做
比咗錢照做有咩問題
利申:比咗
比咗錢照做有咩問題

Sell爆你
利申 有朋友做緊dbp美容師
比咗錢照做有咩問題

Sell爆你

唔再買野會hea做
定佢本身個療程係廢
比咗錢照做有咩問題

Sell爆你

唔再買野會hea做
定佢本身個療程係廢

Why not both
你想除晒衫俾人入黎sell 唔俾錢唔俾你著衫你可以繼續去
前幾日去左y記第一次脫毛
諗住$2000/5parts去脫 但俾條友講講下用左$4000買10parts
本身去之前好堅定唔會加錢...但本身毛孩 俾人講多兩句就.....
比咗錢照做有咩問題

Sell爆你

唔再買野會hea做
定佢本身個療程係廢

Why not both
你想除晒衫俾人入黎sell 唔俾錢唔俾你著衫你可以繼續去

咁得人驚
咁我又未聽過我個fd咁講
諗住$2000/5parts去脫 但俾條友講講下用左$4000買10parts
本身去之前好堅定唔會加錢...但本身毛孩 俾人講多兩句就.....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞