[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

YES, 分四次俾錢, 第五次打後開始唔洗俾. 永久

好吸引啊
又係用755機

佢價錢中等, 但係包保衛生同零SELL
我係佢到脫BIKINI, 始終敏感位, 我唔敢貪平, 驚有感染

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點
今次買左優惠價 下次收返原價咁?

唔係限買一組, 買幾多都得,
優惠價唔會變, 你第一次俾1750$, 之後第二三四都係俾$1750.
但佢個優惠好似限左你第一次要係三月內做?
另外佢有個限制, 佢要你八星期後做第二次, 再八星期後做第三次 如此類推
你唔可以遲過八星期先做, 佢會當你第一次無效, 白俾.
不過放心, 你臨走個陣, 佢會話你知下一次約既時限係幾時

腳部優惠好似好抵

$12K FULL LEG+腳指, 有醫生有CONSULTANT 個價都真係算對得住天地良心
同埋佢地會事前WTSAPP提你剃毛, 脫完佢會俾CREAM你拎返屋企搽, 第二日仲會打黎跟進, 問你點

俾你講一講我覺得呢間絕對好過m記

我無做過M記啊, 等M記絲打俾意見你
絲打知唔知有冇得脫美人尖?
有既話價錢大概幾多?
留名
我想問aplus $980果個優惠呢, 如果有人refer有冇其他優惠果d? 或者refer我果個人會唔會有著數?

好吸引啊
又係用755機

佢價錢中等, 但係包保衛生同零SELL
我係佢到脫BIKINI, 始終敏感位, 我唔敢貪平, 驚有感染

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點
今次買左優惠價 下次收返原價咁?

唔係限買一組, 買幾多都得,
優惠價唔會變, 你第一次俾1750$, 之後第二三四都係俾$1750.
但佢個優惠好似限左你第一次要係三月內做?
另外佢有個限制, 佢要你八星期後做第二次, 再八星期後做第三次 如此類推
你唔可以遲過八星期先做, 佢會當你第一次無效, 白俾.
不過放心, 你臨走個陣, 佢會話你知下一次約既時限係幾時

腳部優惠好似好抵

$12K FULL LEG+腳指, 有醫生有CONSULTANT 個價都真係算對得住天地良心
同埋佢地會事前WTSAPP提你剃毛, 脫完佢會俾CREAM你拎返屋企搽, 第二日仲會打黎跟進, 問你點

俾你講一講我覺得呢間絕對好過m記

兩間部機唔同架
Biniki 大家去邊間

M記

M記

A+
聽完大家咁講可能我都唔會脫大脾了
始終價錢差一半
已決定 A+
有冇人知yanis海島有個職員"啡髮,矮矮地,皮膚黑黑地,係咁講野好煩"嗰個叫咩名??
唔想佢做facial
有冇人知yanis海島有個職員"啡髮,矮矮地,皮膚黑黑地,係咁講野好煩"嗰個叫咩名??
唔想佢做facial

係咪瘦到得排骨個個?我都想知
自細就係毛孩 全身可以生毛嘅地方都超多毛
係m記脫緊bikini 同underarm
依家脫左6次 已經冇毛生
環境真係好好 但我都比依家個垃圾consultant sell
叫哂你baby咁 之後要你帶朋友上黎or話你好多毛不如用信用卡分期
之前個2個consultant 都幾好 起碼唔假唔sell 但上去做先知兩個都辭左職
治療師我冇指定但有d好人打很好仔細痛又幫你按下先打第2下
有d就打得勁快痛到出哂汗 同打漏左
但overall除左價錢之外都好滿意
依家想脫埋手腳 但m記真係太貴
yanis好吸引但我最想知安唔安全 衛生同sell都冇所謂
另外想問下aplus 4次永久保養嘅意思係咪比4次單次價就可以任脫 第5次做已經唔洗再比?

Yanis 安全其實我覺得有保留
佢無consultant 係脫之前睇你係一個位,佢無醫生係第二個位

但係脫完之後有冇burn嘅感覺

Yanis 安全其實我覺得有保留
佢無consultant 係脫之前睇你係一個位,佢無醫生係第二個位

但係脫完之後有冇burn嘅感覺[/quote]
我脫左一年都未burn過
一般打完啲紅點我都一日內散到
[quote]

但係脫完之後有冇burn嘅感覺

我脫左一年都未burn過
一般打完啲紅點我都一日內散到

絲打,留意左你都係yanis脫
想問下你脫咩位

我脫full face,full back,underarm,同埋小腿

脫面既話之後會唔會話好乾?
我本身加左part脫bikini
但諗諗下衛生都係搏唔過,諗住轉左係脫面

我本身都係乾到沙漠咁 脫完會沙漠多小小咁啦

你覺得脫完面毛皮膚有冇好咗?
毛孔有冇細到 睇落有冇白到

我本身都係乾到沙漠咁 脫完會沙漠多小小咁啦

你覺得脫完面毛皮膚有冇好咗?
毛孔有冇細到 睇落有冇白到

睇落好似有白小小 我覺得最明顯係上妝貼左
A+唔係用755機咩
M記用咩機 我知佢有個冷凍技術
有冇絲打大脾既毛都係勁幼好短 (唔算太密)
要哄好埋先睇到有一堆毛點咁
基本上一路唔剃佢都唔會點長
諗緊脫唔脫full leg
定係慳d 錢淨脫小腿算
同時好驚咁短咁幼既毛做激光都冇咩效

近睇先見到毛仔 有時夏天懶都唔記得脫 我都會想脫 因為會白淨啲
A+唔係用755機咩

好多都係755,但係m記個冷凍好似係獨家
A+唔係用755機咩

好多都係755,但係m記個冷凍好似係獨家

大家都係755 我會選擇平d個間
係慢少少姐
M記係咪1個月脫一次架?佢個官網又無價錢show岀黎
定係慳d 錢淨脫小腿算

近睇先見到毛仔 有時夏天懶都唔記得脫 我都會想脫 因為會白淨啲

好矛盾 好驚咁幼咁短既毛毛會脫唔到
定係慳d 錢淨脫小腿算

所以我係yanis脫全手同全腿 平既就脫埋佢
Instaskin脫唇毛係咪做緊$290?激光永久?
有無人做過?效果如何
我之前未聽過呢個名

有無人知
定係慳d 錢淨脫小腿算

但我聽人講就係幼先快脫得清
Instaskin脫唇毛係咪做緊$290?激光永久?
有無人做過?效果如何
我之前未聽過呢個名

有無人知

佢之後要愈隔愈耐打 我宜家要隔半年 唇毛少左但都會生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞