[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
M記啲服務世界級
佢個冷凍專利一流
打落去完全冇感覺
利申: 本身唔太怕痛
但我覺得比蚊咬仲辛苦過脫毛
A+我嫌太耐啦 我比多少少去左L記 頭兩次4星期
YANIS就要7星期一次囉

講返今日去L記脫 服務一流 一坐低就有人問飲唔飲野
consultant都唔太SELL 之後就入去脫 會幫你剃左先先然後再搽CREAM再劃線打最後再搽CREAM 完全唔痛 打左9個字呀FULL LEGS , 個治療師之後仲倒左杯水比我飲 咁當然睇緊要睇有冇效既

YANIS就我痛到癲左 要緊握拳頭 自己搽CREAM 打得勁快 就趕住走咁樣囉 不過咁既價錢 絕對唔可以要求D咩

consultant都唔太SELL 之後就入去脫 會幫你剃左先先然後再搽CREAM再劃線打最後再搽CREAM 完全唔痛 打左9個字呀FULL LEGS , 個治療師之後仲倒左杯水比我飲 咁當然睇緊要睇有冇效既

YANIS就我痛到癲左 要緊握拳頭 自己搽CREAM 打得勁快 就趕住走咁樣囉 不過咁既價錢 絕對唔可以要求D咩

L記得頭2次4個星期
咁之後係幾多星期一次

L記得頭2次4個星期
咁之後係幾多星期一次

之後係6星期打一次 過左6次就8星期一次
大約係咁啦
想問大家剃bikini用邊款剃刀?之前有絲打話sasa有款$15/2係專剃binkini,有冇圖睇下?

好中意m記 😂 但真係貴 join左兩個大part
好中意m記 😂 但真係貴 join左兩個大part都好滿意
好中意m記 😂 但真係貴 join左兩個大part都好滿意

me too
我想問如果我想脫面毛同鬍鬚去邊間好
同埋想問大約價錢係幾多度?
係m記脫full body
Join左好耐
其實有refer優惠,以前有5折
最近唔知仲係咪6折
想拎到6折可以留tg
我自己淨係join m記唔清楚其他(不過好耐以前貪平去過黑店,sell到癲)
但m記的確安心好多,如果做比堅尼位可以考慮拎會員refer個6折去做
其他位你地可以再價下格自己考慮邊度度做好

Yanis應該$2000搞得掂? 但就冇咁衛生,

Yanis應該$2000搞得掂? 但就冇咁衛生
M記都會幫男人脫, 但就貴好多有refer全面都要$16xxx, 不過服務、效果同衛生都有保證
面都算重要部位, 所以你要自己衡量各種因素, 其他公司唔知會唔會幫男人脫, 等其他絲打答
Join左好耐
最近唔知仲係咪6折
想拎到6折可以留tg
我自己淨係join m記唔清楚其他(不過好耐以前貪平去過黑店,sell到癲)
但m記的確安心好多,如果做比堅尼位可以考慮拎會員refer個6折去做

仲有6折咩?
點解m記無啦啦咁多人讚既
M記啲服務世界級

無後悔揀m記脫,雖然好貴
M記啲服務世界級

無後悔揀m記脫,雖然好貴

有同感 服務真係好好 同埋有效

之前中過伏 對比完先知咩係有效
Join左好耐
最近唔知仲係咪6折
想拎到6折可以留tg

仲有6折咩?

完左啦 而家變左第一次上去做有9折
個價係貴6折少少

之前追post 睇到
自己係A記做,真心覺得效果唔錯
又唔會sell你,又唔會book唔到時間,又係逐次收錢
睇A記 FB有時會有好平既promo,所以我幾年落黎Full leg,full hand同underarm都做咗
有朋友有興趣,咁岩有promo,我介紹佢再有6折優惠
promo加6折勁平,佢幾乎做哂全身

3月個promo 可唔可以同6折一齊用咖?

睇A記 FB有時會有好平既promo,所以我幾年落黎Full leg,full hand同underarm都做咗

其實fb問佢咪得
M記做小腿有refer咩折?

9折

其實fb問佢咪得

係啵 謝謝絲打

其實fb問佢咪得

係啵 謝謝絲打

問左lu 無得折上折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞