[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
lm

Yanis 海鮮價個個人唔同講法
利申全面打左一年,當2part

我都係今日去左instaxxxx喎絲打
脫underarm佢淨係打左15下 算多定少定正常

我今日aplus每邊廿幾下

我都只係sell過一次
睇post就變左重度sell
不過都好 如果因為咁少左人去做就唔使等咁耐
有冇人喺A+做過full bikini
想知陰唇位以下 屎眼對上個位會唔會打埋

我都只係sell過一次
睇post就變左重度sell
不過都好 如果因為咁少左人去做就唔使等咁耐

想知其他地方同yanis打full bikini的分別,只知道公廁袍,張床上面有毛,剃刀有時唔換新,仲有咩分別?基本上我而家都著裙去,消毒機頭,唔用佢濕紙巾,佢唔洗幫我剃毛所以剃刀唔洗理,其實衛生個到自己搞返好d都ok?
想知其他地方同yanis打full bikini的分別,只知道公廁袍,張床上面有毛,剃刀有時唔換新,仲有咩分別?基本上我而家都著裙去,消毒機頭,唔用佢濕紙巾,佢唔洗幫我剃毛所以剃刀唔洗理,其實衛生個到自己搞返好d都ok?

不過之前第一次打無消毒機頭,生左d粒粒

私處比多D去第二間脫好D

不過yanis咁平效果又唔錯係幾好
缺點係等得耐同衛生普通
想問下第一次去devon做upper lip+under arm大概要幾耐時間?佢會唔會consult好耐?因為想預返好時間 一個鐘內搞唔搞得掂?
M記竟然只係少少sell
果陣上去有大學生優惠試做 已經sell我要俾二千幾蚊先有得試
仲惡形惡相咁鬧我
永遠都記得尖沙咀果個consultant個名叫Aiko
想問下男仔想激光D 鬍鬚位 有邊間推薦?

係呀,橙色架
M記竟然只係少少sell
果陣上去有大學生優惠試做 已經sell我要俾二千幾蚊先有得試
仲惡形惡相咁鬧我
永遠都記得尖沙咀果個consultant個名叫Aiko

真係未遇過咁極端 普遍見開m職員大部分都係nice
想問下第一次去devon做upper lip+under arm大概要幾耐時間?佢會唔會consult好耐?因為想預返好時間 一個鐘內搞唔搞得掂?

我上次consult3個字 打毛毛3分鐘
其實係唔係第一版間間都有做男性?
其實係唔係第一版間間都有做男性?

唔係,好似得m 記同20beauty 有用
有無絲打箍緊牙而又脱緊唇毛?
想問絲打 如果脫全面有咩推介
我以前有玫瑰痤瘡 面頰長期偏紅
皮膚偏乾

去yanis會唔會中伏?
想問絲打 如果脫全面有咩推介
我以前有玫瑰痤瘡 面頰長期偏紅
皮膚偏乾

去yanis會唔會中伏?

你塊面咁敏感唔好做激光脫毛
邊間都唔好 因為打完會令皮膚仲乾架

Consultant冇提過有問題

我上次consult3個字 打毛毛3分鐘

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞