[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
[quote]自己係A記做,真心覺得效果唔錯
又唔會sell你,又唔會book唔到時間,又係逐次收錢
睇A記 FB有時會有好平既promo,所以我幾年落黎Full leg,full hand同underarm都做咗
有朋友有興趣,咁岩有promo,我介紹佢再有6折優惠
promo加6折勁平,佢幾乎做哂全身

update返先
最近同朋友傾開,佢覺得依家A記有少少難約
我一個月前去過,可能係約平日,我好快就約好時間

之前有絲打問過3月promo有無refer 6折
正常佢$980咁平就無
(真心平,我自己都想Join,打上唇

我朋友一次過join Full Bikini+全腳、腳指+手臂、underarm嘅promo,佢嗰時兩個都有得refer 6折
例如Full Bikini promo價4次(連永久保養)$5600
佢有6折即係$3360,勁平

不過佢Join嗰時己經係2015年,唔知依家仲係咪咁

Sorry,我7,誤會咗
我問返個朋友,係無得折上折
佢手臂無promo,先有得refer 6折
自己係A記做,真心覺得效果唔錯
又唔會sell你,又唔會book唔到時間,又係逐次收錢
睇A記 FB有時會有好平既promo,所以我幾年落黎Full leg,full hand同underarm都做咗
有朋友有興趣,咁岩有promo,我介紹佢再有6折優惠
promo加6折勁平,佢幾乎做哂全身

update返先
最近同朋友傾開,佢覺得依家A記有少少難約
我一個月前去過,可能係約平日,我好快就約好時間

之前有絲打問過3月promo有無refer 6折
正常佢$980咁平就無
(真心平,我自己都想Join,打上唇

我朋友一次過join Full Bikini+全腳、腳指+手臂、underarm嘅promo,佢嗰時兩個都有得refer 6折
例如Full Bikini promo價4次(連永久保養)$5600
佢有6折即係$3360,勁平

不過佢Join嗰時己經係2015年,唔知依家仲係咪咁

同埋係A記FB留言同評分,A記會比返幾百蚊現金券你,可以即時用
下次絲打可以去問仲有無

點解我得一百蚊...

嗯......咁可能係一百蚊
已經唔記得係幾錢啦,join咗好多年
想問join過instaskin $290 plan既絲打
我岩岩做完,走既時候問佢點book下次,
佢叫我兩星期前fb book就得。
咁我走左之後先醒起,佢無比會員卡呀盛果D比我,
我會唔會book唔到下次。
之後facebook/whatsapp問佢想拎返個會員no.都無人應機。
(過左around 一個鐘啦。之前book新客個期就覆得勁快 )
其實正常係咪會有張會員卡比你
定我乜都無拎就走左太柒比佢呃左
想問join過instaskin $290 plan既絲打
我岩岩做完,走既時候問佢點book下次,
佢叫我兩星期前fb book就得。
咁我走左之後先醒起,佢無比會員卡呀盛果D比我,
我會唔會book唔到下次。
之後facebook/whatsapp問佢想拎返個會員no.都無人應機。
(過左around 一個鐘啦。之前book新客個期就覆得勁快 )
其實正常係咪會有張會員卡比你
定我乜都無拎就走左太柒比佢呃左

已解決。
佢岩岩終於覆返我個會員no.了
希望之後打上去唔難book。
我天生毛孩 全身都係毛毛
所以想做full body
但係我未試過脫毛 所以想問吓大家有咩推薦

未打曬就禁咗發表

我而家係大專生 會唔會話有邊間有學生優惠 效果又好㗎?
其實貴少少我都冇所謂 我比較著重效果同衛生
唔知大家有啲咩推介呢

未打曬就禁咗發表

唔知大家有啲咩推介呢

M 記 效果好 衛生好 不過貴啲
利申: join左全腳

我都想join全身 但貴到一個點
唯有分part

屌 望番個post 先記得好耐無去yanis
本身join 左 全手 全腳 全面 bikini under arm
再join 埋facial 不過未做過 980/10次個個 好似

我對上一次做係9定10月
太忙改時間搞到唔記得左
佢地唔會有任何follow up 去提您

手 腳 個d 脫得都ok, 我去做左2-3 次, 隔咁耐無做d 毛毛係生慢左

但bikini 真係屌出聲, 脫完去到諗住佢會再幫我剃啦, 因為仲有一執仔剃唔到, 我問佢咁樣o 唔ok
佢話ok, 剃得好好 之後打落去就燒毛咁款 燶左咁

Btw, 想要服務真係唔好簡yanis, 見其他絲打打d 下數同我自己個d 真係差好遠, under arm 10 下內 全腳都係每邊30 下到
我咁多parts 加埋 15 mins-25 mins 走得

同你脫既位置一樣
試過20分鐘打完 都試過打左個半鐘(換cooling等左陣)
我脫左應該6 7次 上年4月開始打 依家腳手d毛underarm得返好小好幼 但bikini 陰唇個位仲好多
上左m記打full leg, full arm
效果都幾好 但就真係貴 其實想join全身 但無錢
打得幾密 驚既治療師會停下問你o唔ok
有同我傾下計但無sell
打完有紅左 因為我腳果d平時無搽cream
好乾 係咁叫我係屋企要搽cream 搽cream
返到屋企真係要搽多d cream keep下
有多budget既話 m記真係唔錯
想要refer可以搵我

之前上過devon
本身係上去試688@2part細部位
比佢sell左808機脫面毛 話嫩膚 9000$
但d毛都係好快就出 我諗脫到下世先脫完
仲比佢sell左facial 話我d皮膚好乾
唔係打左等於無打 無咩效果咁
380一次 買左十次 蠢左
個facial係類似fu mask果d
個consultant好chur 可能我太易比人sell

依家想打full Bikini 唔知打邊間好
係咪通常唔包o位?
lumiere同a+邊間會好d?

利申:身邊無朋友有出去脫毛
但自己係毛孩要出去脫

我做咗m記全身,分兩年供算

洗唔洗5萬

洗唔洗5萬

總數102700 不過我覺得如果真係全身係毛孩搵一間效果好嘅一炮過做咗佢好過,好過周圍搵幾間做
Book yanis係咪直接同佢講non peak $2000/5parts先得 唔可以問佢?
有無話book邊間鋪好啲?

洗唔洗5萬

總數102700 不過我覺得如果真係全身係毛孩搵一間效果好嘅一炮過做咗佢好過,好過周圍搵幾間做

好恐怖呀呢個數字

洗唔洗5萬

好恐怖呀呢個數字

洗唔洗5萬

好恐怖呀呢個數字

望到都覺得肉赤
留名脫毛
Book yanis係咪直接同佢講non peak $2000/5parts先得 唔可以問佢?
有無話book邊間鋪好啲?

我係用問既方式book, 講明non peak 2000/5咁問就得。
好似無得揀鋪,我當初book 果陣佢話打前一日先會話我知去邊間

洗唔洗5萬

好恐怖呀呢個數字

望到都覺得肉赤

10萬蚊買到個HERMES啦

洗唔洗5萬

好恐怖呀呢個數字

望到都覺得肉赤

10萬蚊買到個HERMES啦

手袋幾時買都得喇,身體係成世
雖然幾肉赤,不過效果,服務等都滿意,就算再揀都做咗無後悔暫時
而家係yanis join左差唔多8parts 本身都覺得佢地打得hea hea地 上黎見到咁多人話唔衛生好不安 因為有join full bikini 同o位
有兩次打完full bikini都burn左 損晒 結焦 勁撚痛
如果轉m記full bikini + o 學生洗唔洗兩萬?
而家係yanis join左差唔多8parts 本身都覺得佢地打得hea hea地 上黎見到咁多人話唔衛生好不安 因為有join full bikini 同o位
有兩次打完full bikini都burn左 損晒 結焦 勁撚痛

未打曬就禁咗發表

唔知大家有啲咩推介呢

l 記
l記服務同衛生都ok
我上年5月開始係l記脫full arm
so far 都脫左7次 都脫左9成
最緊要係價錢都可以接受
依家好似有學生50% off優惠
可以上fb睇下

可以refer

burn左
咁你有睇醫生定點處理?
有冇絲打join 過 Se7en Bxxxty ?
有冇伏?

同問,不過見佢fb宣傳用簡體字,同埋客人用咩男賓女賓呢d字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞