[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
之前join過黑店388脫underarm 雖然有慢左少左少少但脫左成年都仲有,已經冇再去
依家book左A+ 好想快d去,不過遲d唔係香港 最盡脫得2次,兩頭唔到岸咁 唔知點算

唔返黎定點?
想join Yanis 2000/4部位 但佢話6星期脫一次 ,呢個period 係味正常?
今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差
想join Yanis 2000/4部位 但佢話6星期脫一次 ,呢個period 係味正常?

額頭d毛孔大
近睇每粒毛孔好似都有條臉毛插係度
做脫臉毛會唔會有改善
而家諗緊
1. aplus $980 underarm + devon $688 唇再是旦加個
2. aplus $980 唇 + devon $688 underarm再是旦加個
3. devon $688 underarm + 唇
見整體aplus好評多過devon所以想幫襯埋
不過plan3又方便d
如果1/2邊個好d 大家有咩意見

今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差

其實新舖姐係邊個位置
今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差

其實新舖姐係邊個位置

朗晴坊
而家諗緊
1. aplus $980 underarm + devon $688 唇再是旦加個
2. aplus $980 唇 + devon $688 underarm再是旦加個
不過plan3又方便d

DEVON有樣野唔好就係第一次去, 一定會入房例牌SELL你一次先
同埋佢16選2入面 要問清楚佢脫既範圍
不過你揀UPPER LIP同UNDERARM佢都係COVER得哂 因為我都有做
我記得問佢打額頭係幾多, 係由眉心去眉心
我心諗咁眉尾個部份死架?唔撚洗脫架?
APLUS的確無咩野可以挑剔, 睇你點衡量價錢

眉心至眉心咁狗都比佢諗到 唔該哂絲打
而家諗緊
不過plan3又方便d

[member]

唔該絲打! 岩岩打左去問aplus
underarm $980 upperlip $350x4 都接受到

[/member]
而家諗緊
不過plan3又方便d

[member]

唔該絲打! 岩岩打左去問aplus
underarm $980 upperlip $350x4 都接受到

[/member]

脫毛真係會上癮架

Musee
彩光黎唔好去
當年咩都唔識 打左一年underarm 一條毛都無少到
唔hardsell 乾淨 打得都細心

D記
乾淨但公廁袍 會sell 但只要你話考慮下先就ok
次次上去都要等勁耐
好睇邊個幫你打 我試過小腿打十五分鐘又試過五分鐘

20 beauty
公廁袍 第一次去問過一次想唔想做其他位就無左問
次次都打好多下 打左兩次已經少左一大半
姐姐好細心會問你痛唔痛

Yanis
應該全港最平 公廁袍 剃刀即棄 會sell你做facial
約左
打得唔算多下 但效果唔錯

A+
一次性袍 剃刀 床墊
真係0 sell 但我反而想佢sell 因為我係做full bikini 我睇唔到我o位有無毛
打得好快 少過我打underarm

如果想平 yanis一定最平
如果有多少少budget 我覺得20都幾好
今日第一次上yanis脫
痴線脫到一忽忽
掛住sell又唔望下
同一個位打幾下 痛到呢
番到去好似燒傷咁 敷住蘆薈
過兩日睇下點
痴線脫到一忽忽
掛住sell又唔望下
同一個位打幾下 痛到呢
過兩日睇下點

痴線脫到一忽忽
掛住sell又唔望下
同一個位打幾下 痛到呢
過兩日睇下點

痴線脫到一忽忽
掛住sell又唔望下
同一個位打幾下 痛到呢
過兩日睇下點

痴線脫到一忽忽
掛住sell又唔望下
同一個位打幾下 痛到呢
過兩日睇下點

之前join過黑店388脫underarm 雖然有慢左少左少少但脫左成年都仲有,已經冇再去
依家book左A+ 好想快d去,不過遲d唔係香港 最盡脫得2次,兩頭唔到岸咁 唔知點算

唔返黎定點?

一年應該番黎一次 兩三年後都留番係香港
Join唔join永久好

唔返黎定點?

一年應該番黎一次 兩三年後都留番係香港
Join唔join永久好

唔好JOIN住啦, 之前絲打們先講過政府想草擬管制LASER美容
萬一你今日俾完錢搞, 三年後立左法點算
今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差

其實新舖姐係邊個位置

朗晴坊

我前日book 左下星期六 佢叫我去海島
其實佢點樣分d 人去邊間舖
今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差

其實新舖姐係邊個位置

朗晴坊

我前日book 左下星期六 佢叫我去海島
其實佢點樣分d 人去邊間舖

額頭d毛孔大
近睇每粒毛孔好似都有條臉毛插係度
做脫臉毛會唔會有改善

我都係咁
今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差

其實新舖姐係邊個位置

朗晴坊

屌唔記得左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞