[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
啱啱打完devon 688 2part
bikini vline同under arm
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?
係銅鑼灣分店 果個staff叫ruby

Underarm 就可能好快,但係bikini都咁快

2 part加埋唔洗3分鐘 vline姐我

有冇數佢打幾多下
UNDERARM我數過一邊打50令下左右

我上年六十幾
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?

Underarm 就可能好快,但係bikini都咁快

2 part加埋唔洗3分鐘 vline姐我

有冇數佢打幾多下
UNDERARM我數過一邊打50令下左右

我上六十幾
去左lumi脫full感覺幾好。又唔sell。態度良好。
Full Bikini

未sell姐,呢d舖頭冇可能唔sell
銅鑼灣aplus有冇邊個consultant同治療師推介
留個靚名
脫唇毛有咩推薦???
脫唇毛有咩推薦???

第一頁有講

Hebe Ng幾好 冇sell過又nice
Full bikini邊間好?
之前有絲打medxxxxx referral有平 依家仲有冇
Full bikini邊間好?

睇你點排 衛生 價錢 服務
可以追下POST先
有時答到口都臭
之前有絲打medxxxxx referral有平 依家仲有冇

有9折
想要refer可以tg我: maomaomao
銅鑼灣devon有無推介嘅治療師?

Hebe Ng幾好 冇sell過又nice

Thanks
知唔知yanis上脾脫到幾上 唔想著佢比啲衫 自己著定短褲夠唔夠做?
知唔知yanis上脾脫到幾上 唔想著佢比啲衫 自己著定短褲夠唔夠做?

我上次打 佢真係會脫到大脾'喇'
所以內側會貼住'呀妹'咁近

打到Exact7ly v line 隔離
痛到仆街

打到Exact7ly v line 隔離
痛到仆街

咁係咪要除淨條underwear
咁後面呢?打到最近patpat??
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?

上次去都係佢 覺得佢個人勁西
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?

不過呢間係咪冇得話想要邊個打? 第一次個個好好 不過唔記得佢叫咩名

未sell姐,呢d舖頭冇可能唔sell

Lum 去左2年真係唔sell 喎 次次做完就走。定係我睇落窮樣, sell 都廢事
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?

我都覺 一邊咬香口膠一邊打
仲要都幾串下
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?

不過呢間係咪冇得話想要邊個打? 第一次個個好好 不過唔記得佢叫咩名

我都想知 絲打你係咪次次都唔同咖 下次唔想係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞