[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
今日第二次去a+脫full bikini+o
默默地數住for大家reference
full bikini打左150下 o位打左30下

Full bikini大約打左幾耐?上次我打左分零鐘,個staff話係正常

我加埋O位就5MINS左右? 咁FULL BIKINI應該3MINS?
我無TIME時間 只係數佢打幾多下

第一頁答左你, 808脫到下世, 要嫩膚揀彩光
yanis 鬼咁full 做bikini 有時黎M 要改時間都唔得 一係要等幾個星期先有時間 痴線 話我做得多parts wor 我估唔到佢sell 我做竟然嫌我多parts 本來想再加多d 依家唔會加 各位絲打 多parts 會比人嫌 又難book 時間到爆 你地唔好去yanis做咁多parts 啦

絲打幾多parts

我都想知 因為我加左既話 會變左9parts

我有10 parts起碼
同你差唔多 好鬼難book 時間 黎M 想改後一星期 夜晚full晒 但假期又full 平日唔使返工咩 難book時間 又難改時間 去到次次都要等一輪 full 到咁既地步 真係唔會再加parts
yanis 鬼咁full 做bikini 有時黎M 要改時間都唔得 一係要等幾個星期先有時間 痴線 話我做得多parts wor 我估唔到佢sell 我做竟然嫌我多parts 本來想再加多d 依家唔會加 各位絲打 多parts 會比人嫌 又難book 時間到爆 你地唔好去yanis做咁多parts 啦

絲打幾多parts

同你差唔多 好鬼難book 時間 黎M 想改後一星期 夜晚full晒 但假期又full 平日唔使返工咩 難book時間 又難改時間 去到次次都要等一輪 full 到咁既地步 真係唔會再加parts

我依家打左7parts 仲hold左3parts未打 到依家我都未諗好打多邊3parts
3月尾係yanis打左7parts 依家手臂同小腿見到d毛生到一忽忽 一d位有毛一d位無毛 勁樣衰囉 條友打得堅hea
不過腋下係平滑左 同埋到依家都無咩毛
3月尾係yanis打左7parts 依家手臂同小腿見到d毛生到一忽忽 一d位有毛一d位無毛 勁樣衰囉 條友打得堅hea

我打左成年 都係有啲位有毛有啲無
我小腿有幾條勁長既毛

算啦 $500@1part你仲想點
想問下各位絲打
有無聽過去完旅行要隔兩星期先可以做脫毛? aplus話坐完飛機深層皮膚會乾容易有burning感覺,但yanis又話唔會
我應該信邊個

我打左成年 都係有啲位有毛有啲無
我小腿有幾條勁長既毛

算啦 $500@1part你仲想點

但係手臂位真係好明顯 俾人望到都覺得樣衰

3次咁少緊係有仲有毛啦 你預至少8-9次啦

3次咁少緊係有仲有毛啦 你預至少8-9次啦

我仲諗住5-6次搞掂
原來要咁多次

絲打幾多parts

夜晚時間真係勁full
咁我要考慮加唔加
想問下各位絲打
有無聽過去完旅行要隔兩星期先可以做脫毛? aplus話坐完飛機深層皮膚會乾容易有burning感覺,但yanis又話唔會
我應該信邊個

想問下各位絲打
我應該信邊個

絲打你講得岩!

絲打幾多parts

夜晚時間真係勁full
咁我要考慮加唔加

我book咗星期三去試 要隔咁耐先做一次咪有排都未脫曬
devon 688選2 點解可以咁平 點解間間d價可以差咁遠
而家諗緊
1. aplus $980 underarm + devon $688 唇再是旦加個
2. aplus $980 唇 + devon $688 underarm再是旦加個
3. devon $688 underarm + 唇
見整體aplus好評多過devon所以想幫襯埋
不過plan3又方便d
如果1/2邊個好d 大家有咩意見
而家諗緊
1. aplus $980 underarm + devon $688 唇再是旦加個
2. aplus $980 唇 + devon $688 underarm再是旦加個
3. devon $688 underarm + 唇
見整體aplus好評多過devon所以想幫襯埋
不過plan3又方便d
如果1/2邊個好d 大家有咩意見

DEVON有樣野唔好就係第一次去, 一定會入房例牌SELL你一次先
同埋佢16選2入面 要問清楚佢脫既範圍
不過你揀UPPER LIP同UNDERARM佢都係COVER得哂 因為我都有做
我記得問佢打額頭係幾多, 係由眉心去眉心
我心諗咁眉尾個部份死架?唔撚洗脫架?
APLUS的確無咩野可以挑剔, 睇你點衡量價錢
想問暗瘡肌可唔可以脫面毛 會唔會爆更多瘡
想問暗瘡肌可唔可以脫面毛 會唔會爆更多瘡

爆瘡一般因為清潔做得唔好(可能剃刀/機頭)
唔係直接關脫毛事
有無絲打去過pretty medical脫毛啊?
知唔知佢係咩機
我n年前join左打過2次就懶無再去唔知有無轉機
之前join過黑店388脫underarm 雖然有慢左少左少少但脫左成年都仲有,已經冇再去
依家book左A+ 好想快d去,不過遲d唔係香港 最盡脫得2次,兩頭唔到岸咁 唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞