[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
今日本來 係aplus book左full bikini
依家想縮沙 做返bikini line 算

諗緊join唔join全腿 12000
但前兩日無剃毛 一陣剃,會唔會有影響?

但見你地y字頭又好底
Btw cwb Devon 做緊upper lip 同underarm
效果都幾好,第一次去sell過下
之後就無sell過,可能我個樣閪d
Btw cwb Devon 做緊upper lip 同underarm

Upper lip同underarm打嘅範圍大唔大?

Upper lip同underarm打嘅範圍大唔大?

無諗過依個問題
Upperl lip就到兩邊咀角
Under arm 就佢無話邊d毛超出左範圍唔打
所以應該打晒成個
但我兩邊效果唔同 一邊剩返少d 一邊多d 應該自己問題
啱啱打完devon 688 2part
bikini vline同under arm
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?
係銅鑼灣分店 果個staff叫ruby

上次去都係佢 覺得佢個人勁西

不過呢間係咪冇得話想要邊個打? 第一次個個好好 不過唔記得佢叫咩名

我都想知 絲打你係咪次次都唔同咖 下次唔想係佢

我去左兩次ja 本身以為會係同一個人一直跟開
啱啱打完devon 688 2part
bikini vline同under arm
唔洗3分鐘就打完
係咪佢hea打先咁快?
係銅鑼灣分店 果個staff叫ruby

上次去都係佢 覺得佢個人勁西

不過呢間係咪冇得話想要邊個打? 第一次個個好好 不過唔記得佢叫咩名

我都想知 絲打你係咪次次都唔同咖 下次唔想係佢

我去左兩次ja 本身以為會係同一個人一直跟開

我都怕係佢跟

絲打有無邊個治療師推介?
想問下如果做左激光脫毛
懷孕個時係咪會生返d毛岀黎
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實
去左lumi脫full感覺幾好。又唔sell。態度良好。

未sell姐,呢d舖頭冇可能唔sell

Lum 去左2年真係唔sell 喎 次次做完就走。定係我睇落窮樣, sell 都廢事

打左年幾upperlip 同 underarm
去過8次左右
試過一兩次會入房見consultant sell 下
不過講完話唔洗都冇再講
個人覺得唔算hard sell
不過價錢方面所以先唔係佢到脫腳
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實

希望到時生完仔間野都未執
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實

生完仔可能已經唔會再care呢d
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實

我諗我唔會既, 因為到時都要哄老公開心架嘛
岩岩打左去aplus果到佢話遲d打番比我
已經4個鍾打唔打番去好
已經4個鍾打唔打番去好

等佢打黎
有生意唔通唔做咩
Btw 4月份有時間去搞脫毛 2個月先一次 脫到下年
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實

做女人真係好煩
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實

做女人真係好煩

係..又要脫毛, 又要化妝, 又要SET頭, 又要著得靚, 又要身材好, 又要皮膚好

屌!
已經4個鍾打唔打番去好

等佢打黎
有生意唔通唔做咩

我打算去下個禮拜又怕佢無位
因為去旅行
已經4個鍾打唔打番去好

等佢打黎
有生意唔通唔做咩

因為去旅行

絲打脫邊度
想問下如果做左激光脫毛

係有機會咖其實

做女人真係好煩

係..又要脫毛, 又要化妝, 又要SET頭, 又要著得靚, 又要身材好, 又要皮膚好

屌!

呢2樣唔點搞
早晚剩係保濕同日頭搽防曬就算

係有機會咖其實

做女人真係好煩

屌!

呢2樣唔點搞
早晚剩係保濕同日頭搽防曬就算
已經4個鍾打唔打番去好

等佢打黎
有生意唔通唔做咩

因為去旅行

絲打脫邊度

腋下 我其他地方無咩毛 好幼
我係學生,想做小腿脱毛,請問有無邊間介紹?
如果唔太貴,做分期付款都ok

平而有效就Yanis 但會等好耐
你其他位都想脫埋就2000蚊5part (我諗你學生應該可以係non peak時間去到掛?
只脫一part我諗700左右 唔肯定

平而有效就Yanis 但會等好耐
你其他位都想脫埋就2000蚊5part (我諗你學生應該可以係non peak時間去到掛?
只脫一part我諗700左右 唔肯定

thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞