[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
留名先

想問有無絲打知點解即日剃即日脫會無咁好

好似係打完一兩日生岀黎條毛既長度吸光最好
即剃太短無咁吸光?

好似係打完一兩日生岀黎條毛既長度吸光最好
即剃太短無咁吸光?

Exact7ly

Join 左980 underarm 我覺得幾好
打完d毛生慢左好多 希望可以斷尾
今日去過Yanis新鋪
又唔覺衛生差

其實新舖姐係邊個位置

朗晴坊

我前日book 左下星期六 佢叫我去海島
其實佢點樣分d 人去邊間舖

前手臂有無邊間夠平抵屌

Join 左980 underarm 我覺得幾好
打完d毛生慢左好多 希望可以斷尾

爬完文book左Yanis
第一次join喱啲
想問脫手指係咪都要除左毛毛先?
同埋一次係咪打曬5part ( 全手 同腳 )?
我想問有係Yanis到脫full Bikini既絲打 有冇試過比佢地幫你地剃
因為我打打下又唔想全清 想打多幾次full bikini 等佢幼啲 先變返淨係打v line
但vline剃毛係自己剃個形比佢? 定係佢會幫你剃?
剃哂都冇咁尷尬 剃啲唔剃啲好尷尬咁
第一次join喱啲

我覺得都係前一至兩日剃定好啲
你koin幾多part 佢會一次過打哂
第一次join喱啲

我覺得都係前一至兩日剃定好啲
koin幾多part 佢會一次過打哂

Join 講緊手指都剃定

下 遲都會cut part嫁 不過佢地平時都要等好耐先入得
冇爬哂文 唔知有冇人講
上星期去Y記脫 佢話四月前join 2000@5parts 先會包永舊
之後join就兩年內
冇爬哂文 唔知有冇人講
上星期去Y記脫 佢話四月前join 2000@5parts 先會包永舊
之後join就兩年內

Y 記講過啲野真係當佢9up 就得
我第一次打佢已經話再唔加part 下個月加價,到我而家打左成年都仲係果個價
冇爬哂文 唔知有冇人講
之後join就兩年內

Y 記講過啲野真係當佢9up 就得
我第一次打佢已經話再唔加part 下個月加價,到我而家打左成年都仲係果個價

我都知佢9up 因爲上年都有講過過咗六月就冇$2000@4parts 結果
不過佢咁樣講一講就好想即刻join埋未脫個啲
20b宜家做個underarm +bikini promotion好抵
full bikini+o位$5500咋
我想問有係Yanis到脫full Bikini既絲打 有冇試過比佢地幫你地剃
因為我打打下又唔想全清 想打多幾次full bikini 等佢幼啲 先變返淨係打v line

咪係
我準時到新鋪 然後由新鋪行返過舊鋪搞到遲左十五分鐘 點知佢話我遲到十五分鐘以上 所以淨係幫我打2 parts
明明果陣都冇人等

利申 我join左4 parts

咪係
我準時到新鋪 然後由新鋪行返過舊鋪搞到遲左十五分鐘 點知佢話我遲到十五分鐘以上 所以淨係幫我打2 parts
明明果陣都冇人等

利申 我join左4 parts

因為佢好似係預時間做每一個人
可能佢今次只係夠時間幫你打兩part

唔係個個中意冇哂 但我又想幼啲冇咁粗
所以我諗住起碼全清等佢幼啲 先留返形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞