[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
好緊張 book緊yanis 希望到時唔好sell 同hea打

唔好搵死肥婆
Sell你唔掂 即刻串過馬撚

叫咩名?
好緊張 book緊yanis 希望到時唔好sell 同hea打

唔好搵死肥婆

叫咩名?

係咪肥到成座山咁 又高又肥
4眼?

我岩岩做完 等左成粒鐘先有得做

我都係等左成個鐘 屌

咁嗰間係D定M??定絲打你係想講同D or M嘅機一樣??
有無絲打係instaskin脫過?佢係咪經常性好hea打?

做過underarm
得中間area少左
中間以外嘅毛長到心口啦

好on9呀屌

因為中間以外嘅位唔當做underarm
手臂生格勒底毛

咁instaskin打唇毛o唔ok?

唔ok!!
我覺得好hea打
隔勁耐先打
同埋會sell facial 話我皮膚乾 之後我拒絕左
剃完bikini位有黑色一點點同少少毛頭係咪正常

(刮極都仲有)

(刮極都仲有)

正常呀, 唔好刮, 會損

唔好搵死肥婆

新定舊鋪?

岩岩諗住book 時間
佢話我做太多part 要下個月先有期

所以佢sell我都唔加part, 做完book定下次咪有位

岩岩諗住book 時間

早半個月打去book先
想脫唇毛但係唇邊有啲粉刺粒粒 會唔會有影響

唔好搵死肥婆

叫咩名?

係咪肥到成座山咁 又高又肥
4眼?

好似係四眼
入面得一個肥婆之嘛好似

唔好搵死肥婆

新定舊鋪?

朗晴

岩岩諗住book 時間

個陣未firm 時間無book
依家想book 都難

除左脫毛之外大家有冇邊間既treatment推介?
Fot加拿大白滑d個d
For加拿大白滑d個d

D M記2部機唔同的 D記比較舊
我做果間2部都有
D記果部 一路打一路噴凍風
M記 就打完一下就噴一下咁 (希望冇記錯 太耐之前試)
Sorry for 1999
For加拿大白滑d個d

感覺去做呢d 都係會比人sell 到死
好似好多絲打都話自己用果酸做仲好

我做果間2部都有

求名求名,12K好似好抵 唔該絲打

我做果間2部都有

求名求名,12K好似好抵 唔該絲打

Devon同我電話約時間個個人態度好好 有啲嚇親

岩岩諗住book 時間

千奇唔好加parts 多parts 好難book時間 我打埋手頭上個d parts就算 唔會再係yanis到做激光 而家越黎越hea 又勁full vd難book時間同改時間

係呀 講緊你呀 Yanis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞