[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
做左 D 記全面差唔多一年,
唔知係自己d毛好多定點,
每次做完三星期左右就會生返成面毛,
係就係比以前幼嘅,但覺得效果唔夠快囉
轉過一個治療師,上一個成日老吹自己d野
每次上去見到你手手腳腳又叫你join埋,好煩
佢辭左職轉咗而家哩個好快手,
但有時快手到覺得佢敷唔夠冰,
可能miss咗d Details位咁,
又Feel到佢唔知係咪想快啲令我唔好再生毛,
度數開得好勁下,成日都feel到熱熱地,
有時都有d驚會burn,
所以近哩次都叫佢細少少。
唯一好處係佢0 sell我同埋好nice~

之前上過M記做test,覺得真係正D記好多,
佢上次係我手打個個圓圈位到而家都仲有個哄係度,
即係冇咩點出毛,所以效果應該係唔錯!
(不過佢個test俾人試得一下好on9 )
我其實好想join M記 full legs / 小腿,
爭扎左幾個月都未捨得,
見上面講APlus咁平真係好吸引,
但佢poster d 不知名model代言搞到有d卻步 (好膚淺)
又好驚會唔會join完佢之後會唔俾時間你約令你miss咗8星期一次而冇左永久 (聽過有d黑店會咁book極book唔到.)

打咗好多廢話sorry

我岩岩join 左a plus 全腿,唔會book 唔到放心
一打完就即刻幫你book 時間,改時間直接打電話去改就得,不過佢地個電話線路好繁忙,建議你一打完就book!!

去m記脫真係pro好多,又有人沖埋茶俾我一路飲一路等 治療師好細心好專業,我打full bikini 勁快手幫我打完,完全唔痛。consultant 話下年又加價,你有興趣就r下consultant 有咩優惠

得返幾日諗 時間好緊逼

建議你去!3月優惠好抵,我等左好耐佢先做全腳優惠,仲平過會員refer!!!

Full leg 優惠幾錢?

$3000送腳趾

m記
做左 D 記全面差唔多一年,
唔知係自己d毛好多定點,
每次做完三星期左右就會生返成面毛,
係就係比以前幼嘅,但覺得效果唔夠快囉
轉過一個治療師,上一個成日老吹自己d野
每次上去見到你手手腳腳又叫你join埋,好煩
佢辭左職轉咗而家哩個好快手,
但有時快手到覺得佢敷唔夠冰,
可能miss咗d Details位咁,
又Feel到佢唔知係咪想快啲令我唔好再生毛,
度數開得好勁下,成日都feel到熱熱地,
有時都有d驚會burn,
所以近哩次都叫佢細少少。
唯一好處係佢0 sell我同埋好nice~

之前上過M記做test,覺得真係正D記好多,
佢上次係我手打個個圓圈位到而家都仲有個哄係度,
即係冇咩點出毛,所以效果應該係唔錯!
(不過佢個test俾人試得一下好on9 )
我其實好想join M記 full legs / 小腿,
爭扎左幾個月都未捨得,
見上面講APlus咁平真係好吸引,
但佢poster d 不知名model代言搞到有d卻步 (好膚淺)
又好驚會唔會join完佢之後會唔俾時間你約令你miss咗8星期一次而冇左永久 (聽過有d黑店會咁book極book唔到.)

打咗好多廢話sorry

我岩岩join 左a plus 全腿,唔會book 唔到放心
一打完就即刻幫你book 時間,改時間直接打電話去改就得,不過佢地個電話線路好繁忙,建議你一打完就book!!

去m記脫真係pro好多,又有人沖埋茶俾我一路飲一路等 治療師好細心好專業,我打full bikini 勁快手幫我打完,完全唔痛。consultant 話下年又加價,你有興趣就r下consultant 有咩優惠

得返幾日諗 時間好緊逼

建議你去!3月優惠好抵,我等左好耐佢先做全腳優惠,仲平過會員refer!!!

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

得返幾日諗 時間好緊逼

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

講到咁平聽日打去問,你地有無consultant 介紹

得返幾日諗 時間好緊逼

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

真咖
LM

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

真咖

上面絲打係話aplus full leg 每次$3000, 做夠4次送永久保養, 即係$12000
M記有人refer $23xxx

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

真咖

上面絲打係話aplus full leg 每次$3000, 做夠4次送永久保養, 即係$12000

喔⋯⋯
Full bikini邊間好?

可以追返上一個post
我就做Devon
雖然衛生服務好+做第一次就見到效果,但做full bikini就唔建議啦
佢地唔會反開黎做 依家得O位啲毛又長又粗好奇怪
yanis 好好彩無俾人sell 都幾好人
yanis 好好彩無俾人sell 都幾好人

絲打你做左咩位呀?
前幾日去左y記第一次脫毛
諗住$2000/5parts去脫 但俾條友講講下用左$4000買10parts
本身去之前好堅定唔會加錢...但本身毛孩 俾人講多兩句就.....

Y記biniki 係咪會全清
定都係唔會反入去打
諗住$2000/5parts去脫 但俾條友講講下用左$4000買10parts
本身去之前好堅定唔會加錢...但本身毛孩 俾人講多兩句就.....

定都係唔會反入去打

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

真咖

$3000送腳趾

m記

M記$3000 咁抵?

真咖

係呀 唔該晒絲打幫我解釋

本身我都想去m記打全腳 不過好貴
見到a plus 有優惠所以就去做

定都係唔會反入去打

定都係唔會反入去打

我冇反入去打, 因為入面剃唔到毛, 但係用8度打落去bikini 位痛到HIGH HIGH

定都係唔會反入去打

如果做full bikini好似揾間衛生好d既好喎。
話哂都私密位置。
如果係地有$1000
會去yanis脫2parts
定a plus 1part
如果地有$1000

你係上網填完時間然後上去?定要打電話book左先join到架?

A plus 係直接打電話去約。12點打去,好快有人聽
M記係連登絲打介紹我去,consultant 幾好,治療師好好(!)

m 記refer 可以搵我

絲打幫手問下 全面幾錢?
想去m記
如果係地有$1000

Aplus 脫到1part 咩?
佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

你係上網填完時間然後上去?定要打電話book左先join到架?

A plus 係直接打電話去約。12點打去,好快有人聽
M記係連登絲打介紹我去,consultant 幾好,治療師好好(!)

m 記refer 可以搵我

絲打幫手問下 全面幾錢?
想去m記

我學生脫全面$13500 如果你唔係學生就應該再貴d
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

約左aplus聽日去做980個優惠
聽講係永久?
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

聽講係永久?

$980個個係永久

如果係地有$1000
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

聽講係永久?

$980個個係永久

如果係地有$1000

如果係面/bikini就a plus
其他位一定揀yanis
利申 學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞