[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
有冇人喺A+做過full bikini
想知陰唇位以下 屎眼對上個位會唔會打埋

想問下男仔想激光D 鬍鬚位 有邊間推薦?

想問絲打 如果脫全面有咩推介
我以前有玫瑰痤瘡 面頰長期偏紅
皮膚偏乾

去yanis會唔會中伏?

你塊面咁敏感唔好做激光脫毛
邊間都唔好 因為打完會令皮膚仲乾架

但我真係好多毛 之前有做過六次dbp 唔打面頰都無事
但dbp堅係厄錢
真心想脫既應該搵邊間 求推介
做完laser爆哂瘡
膊頭,上唇,bikini三角位都係
有咩方法可以唔爆
想問下男仔想激光D 鬍鬚位 有邊間推薦?

誤入女性專用區添,打擾哂各位
想問絲打 如果脫全面有咩推介
我以前有玫瑰痤瘡 面頰長期偏紅
皮膚偏乾

去yanis會唔會中伏?

你塊面咁敏感唔好做激光脫毛
邊間都唔好 因為打完會令皮膚仲乾架

但我真係好多毛 之前有做過六次dbp 唔打面頰都無事
但dbp堅係厄錢
真心想脫既應該搵邊間 求推介

M記囉 最貴
但你玫瑰痤瘡都脫 真係祝你好運

yanis 而家啲staff 態度黎愈差
特別係之前話成日重度sell 果個叫anna 既物體
個樣閪撚到 問佢少少野都好似阻住佢㩒電話咁

有咩特徵?新舖?
我今日去新舖做又無咩嘢

之前唔係話炒左anna啦咩
有冇人喺A+做過full bikini
想知陰唇位以下 屎眼對上個位會唔會打埋

無, 淨係會打埋陰唇
從來無試過激光脫毛 想登記下d記免費試咗先
但上到去齋試脫唔買 係咪會畀人屌到飛起?
從來無試過激光脫毛 想登記下d記免費試咗先
但上到去齋試脫唔買 係咪會畀人屌到飛起?

佢會尻講你皮膚過敏 試都無得你試

唔怪得痛到癲 唔該絲打
上左m記打full leg, full arm
效果都幾好 但就真係貴 其實想join全身 但無錢
打得幾密 驚既治療師會停下問你o唔ok
有同我傾下計但無sell
打完有紅左 因為我腳果d平時無搽cream
好乾 係咁叫我係屋企要搽cream 搽cream
返到屋企真係要搽多d cream keep下
有多budget既話 m記真係唔錯
想要refer可以搵我

之前上過devon
本身係上去試688@2part細部位
比佢sell左808機脫面毛 話嫩膚 9000$
但d毛都係好快就出 我諗脫到下世先脫完
仲比佢sell左facial 話我d皮膚好乾
唔係打左等於無打 無咩效果咁
380一次 買左十次 蠢左
個facial係類似fu mask果d
個consultant好chur 可能我太易比人sell

依家想打full Bikini 唔知打邊間好
係咪通常唔包o位?
lumiere同a+邊間會好d?

利申:身邊無朋友有出去脫毛
但自己係毛孩要出去脫

絲打 你join個個$380/1個treatment 佢係咪話每次脫之前做一次 可以保濕又可以美白個個 其實有無用 因為今日上去俾佢sell左
話說今日第一次去devon脫underarm
佢就話我有好多黑點 應該係以前脫得唔好
所以話我宜家倒生毛 就sell我做個$3800/11既treatment
話會白啲同埋好啲
其實之前脫多幾次會唔會無甘多黑點?
因為個treatment幾貴下
所以話我宜家倒生毛 就sell我做個$3800/11既treatment
話會白啲同埋好啲

甘你老母

唔怪得痛到癲 唔該絲打

12 度好似好高?
平日最多都係10

唔怪得痛到癲 唔該絲打

你打邊度?
我打手腳,佢同我開得10度
話會白啲同埋好啲

甘你老母

話會白啲同埋好啲

甘你老母

唔好打5p字呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞