[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
想做full arm+full leg+underarm
有朋友係d記脱緊 我心郁但真係好貴
窮學生邊間好?想信用卡分期
同埋 其實大概幾耐會斷到尾

利申 毛孩 就黎又夏天唔想再剃
Aplus 半腳+小部位 4月優惠
之前係果到做左underarm
如果做埋小腿+上唇我要脫既部位都脫哂
可惜佢唔收信用卡

原來佢係唔收卡架
M記係咪永久脫?定有限次數?
L記果個980 underarm promo係咪仲有?
其實大家點睇呢d promo?d公司會唔會知你係用優惠價做又唔肯join其他plan就hea做d?

利申 冇脫過毛,身邊都冇fd脫過毛,無知一問
成日仍住devxx唔係咁乾淨衛生
有冇絲join呢間?
有冇絲join呢間?

去過兩次
佢D袍應該都係公廁袍黎架喇但我聞唔到有臭味所以照著
記得第一次去嗰陣佢有消毒機頭
第二次好似冇
鬚刨好似兩次都冇
睇舊Post a+嘅 full bikini 係咪唔包o位?
有冇絲join呢間?

去過兩次
佢D袍應該都係公廁袍黎架喇但我聞唔到有臭味所以照著
記得第一次去嗰陣佢有消毒機頭
第二次好似冇
鬚刨好似兩次都冇

我都覺得佢d袍似係公廁袍
好彩我係打小腿
我會特登著裙去 比佢就咁打算
佢隻剃刀似係日本剃眉毛個隻細電動刀
好想拎自己個個比佢用
冇留意到佢有冇消毒機頭Tim
下次去問下先
A+個四月優惠refer會唔會再折架?
窮學生

冇限呀 打到冇晒為止 我bikini黎緊去做第九次
A+個四月優惠refer會唔會再折架?
窮學生

有絲打問過,無折上折
睇舊Post a+嘅 full bikini 係咪唔包o位?

正常任何脫毛公司都會將o位分開
所以唔包架
L記果個980 underarm promo係咪仲有?
其實大家點睇呢d promo?d公司會唔會知你係用優惠價做又唔肯join其他plan就hea做d?

利申 冇脫過毛,身邊都冇fd脫過毛,無知一問

consultant同治療師係唔同人做
所以沒有這個問題

隔幾星期先可以做下一次?

睇你做邊part, 一開頭大部位好似4星期一次, 細部位6星期(唔記得係咪)
做到d毛得返好少就會再隔耐d

打到最後一次了 都未斷尾

唔是啩 咁好似join d記/m記無限脱啱我啲....

窮就yanis,有錢就m 記

Yanis同m記個range差幾大?
啲朋友全部做d記比較唔到 yanis係平好多?
thanks 絲打

Yanis同m記個range差幾大?
啲朋友全部做d記比較唔到 yanis係平好多?
thanks 絲打

Yanis 講緊5000~6000脫全身
M 記5000~6000一個位都脫唔到
想做全腳邊間好
有冇邊間絲打有referral 平d
想做全腳邊間好
有冇邊間絲打有referral 平d

我做cutis
年半前join就10k
有fd refer, fd就拎左1k超市券 , 然後同佢share
唔知依家有人refer有咩優惠
你可以inbox佢地問下幾錢先
我覺得唔算好sell 可能見我窮

睇你做邊part, 一開頭大部位好似4星期一次, 細部位6星期(唔記得係咪)
做到d毛得返好少就會再隔耐d

下 頂 佢同我講8星期做一次 我係M記買左full leg個plan 岩岩做完第一次
我係咪俾人呃左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞