[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
男仔想脫"c眼"位(多+長) 有問過a+話唔做 有無邊間介紹

屎眼?
我諗無一間做 聽都未聽過男人脫呢啲位

真係好多毛 咁唯有自己定期修剪

試下問M記囉 全港都係得M記肯收男人客

M記好似淨係會做面部 屎眼真係幫唔到你啦 唯有睇下"千萬不要剃肛毛"潮文安慰下自己啦

20Laxxr 唔係會幫男人脫毛咩😲😲你試下問下囉

會幫男人脫 同幫男人脫屎眼爭好遠
Join Devon 俾佢sell佐808 upper lips underarms 做佐超過一年都仲有毛
同埋有時啲人sell得好冇禮貌 又打得唔細心 有時好彩就唔sell同打得幾好 好彩邊個做 可惜唔可以指定人

我去嗰陣冇比人sell 808
淨係同我講有755同808揀同講下有咩唔同,問我想揀咩
唔細心呢個agger 不過都知咁平唔可以要求太多

其實點解會比人sell 到 808 既?
平好多咩?
男仔想脫"c眼"位(多+長) 有問過a+話唔做 有無邊間介紹

屎眼?
我諗無一間做 聽都未聽過男人脫呢啲位

真係好多毛 咁唯有自己定期修剪

試下問M記囉 全港都係得M記肯收男人客

M記好似淨係會做面部 屎眼真係幫唔到你啦 唯有睇下"千萬不要剃肛毛"潮文安慰下自己啦

20Laxxr 唔係會幫男人脫毛咩😲😲你試下問下囉

會幫男人脫 同幫男人脫屎眼爭好遠

20laser係咪20beauty男人版?
真係男士脫毛centre係會做埋哩d位嫁
咁男人都有屎眼毛嫁嘛,男人都會怕污糟嫁嘛,雖然少d
係有幾間嫁試下google下,但選擇應該好少冇咩平野揀囉
Book左過兩日去a+脫full bikini
唔想all off 但頭一兩次係咪打哂full好啲
脫毛黎講
究竟家用機可唔可以做到永久脫毛?
或者家用機既效用有幾大?
有冇絲打可以解決呢個謎思
屌 好想同yanis講 衛生可唔可以做好d
我脫bikini 機頭又唔撚消毒 條友隻手又唔消毒
好撚嘔心
成日脫完之後幾日 心理作用會覺得好似多左分泌物
有陣時打完我上身再打我bikini都唔抹下
雖則都係我自己 但我淨係諗到我返左成日工 手d細菌帶撚晒去個閪度

直接whatsapp老闆娘講

依家wtapp 應該唔係老闆娘應機
應該係啲receptionist
Join Devon 俾佢sell佐808 upper lips underarms 做佐超過一年都仲有毛
同埋有時啲人sell得好冇禮貌 又打得唔細心 有時好彩就唔sell同打得幾好 好彩邊個做 可惜唔可以指定人

平好多咩?

係唔係$688 2part?
佢寫明係用755機喎
死啦過幾日去做
會唔會sell得好勁

平好多咩?

佢寫明係用755機喎
死啦過幾日去做
會唔會sell得好勁

你去邊間尖沙咀唔多sell

平好多咩?

佢寫明係用755機喎
死啦過幾日去做
會唔會sell得好勁

你去邊間尖沙咀唔多sell

尖沙咀
佢打電話黎confirm booking果時講做之前有咩皮膚測試果啲 好驚講好耐先真正做

平好多咩?

我話我皮膚易敏感 佢叫我做808
屌 好想同yanis講 衛生可唔可以做好d
我脫bikini 機頭又唔撚消毒 條友隻手又唔消毒
好撚嘔心
成日脫完之後幾日 心理作用會覺得好似多左分泌物
有陣時打完我上身再打我bikini都唔抹下
雖則都係我自己 但我淨係諗到我返左成日工 手d細菌帶撚晒去個閪度

直接whatsapp老闆娘講

依家wtapp 應該唔係老闆娘應機
應該係啲receptionist

之前追post見有絲打whatsapp投訴某個staff, 最後yanxx真係有正視個問題,好似5xxx 0047果個電話係老闆娘覆,如果而家有冇轉咁我就唔知了
想做全腳邊間好
有冇邊間絲打有referral 平d

唔洗做M記啦 學生都要17,XXX
Aplus 岩岩過左PROMO 12,000
L記 13,XXX
Cutis 10,000
yannis 最抵 2000 5part peak hr

L記同Cutis都係755?
呢個價係正常價定referral 價?
好怕被人sell
做過devon sell得勁又等好耐

Cutis係755
頭幾次有sell過下 問我做唔做邊個位咁
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

總知唔好怩佢地SELL到啦

想做全腳邊間好

L記 13,XXX

好怕被人sell

Cutis係755
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

問下個價同有人refer會有咩優惠
隔幾耐做一次咁
再比較下
想做全腳邊間好

L記 13,XXX

好怕被人sell

Cutis係755
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

諗緊脫唔脫面毛好
8000兩年
鼻左右兩邊好多毛毛
佢又話脫完之後有得嫩膚

邊間? 面毛咁幼兩年脫唔晒架

spa collection
係咪無乜人去過?

咪俾呢間嘢呃錢
利申 買過facial/body package
次次上去都俾佢sell到燥底
最熟個consultant都走埋 做完晒啲格仔就走佬
想做全腳邊間好

L記 13,XXX

好怕被人sell

Cutis係755
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

我係兩年前有上過cutis想做之前個前臂promotion
上到去環境ok, consultant都唔係sell左好耐就入得去做,仲有醫生
但係幫我做個個係個鄉音阿嬸,佢用即棄剃刀幫我剃毛個時好似鋤頭咁鋤
我成隻手紅晒腫晒佢話我敏感唔做得我成隻手甩晒皮搽hand cream都勁痛
出返去我fake個consultant我皮膚過敏佢好順攤咁就退返錢比我
同我一齊上去個fd入第間房話服務勁好勁細心做左一年多d宜家手得返勁少毛
銀座$88 underarm 另加一個部位3次 有冇人試過
今日第二次去a+脫full bikini+o
默默地數住for大家reference
full bikini打左150下 o位打左30下
買過Musee, Calla, Dermes and Beauskin ,beauskin
新人加入
我之前join左instaskin underarm 同full bikini
不過脫到要半年一次先再返去既時候
基本上3個月未夠已經生返出黎
(雖然整體上係少左毛毛)
而家諗緊要唔要再脫

之後我join左Yanis脫唇毛+全手+全腳 2500
睇多幾次睇下點先

題外話,我join埋yanis既facial,你地有無推介既美容師?因為我試左2次同一個人做,sell我個次做同第二次做係有明顯分別

利申:借男友ac
新人加入
我之前join左instaskin underarm 同full bikini
而家諗緊要唔要再脫

睇多幾次睇下點先

題外話,我join埋yanis既facial,你地有無推介既美容師?因為我試左2次同一個人做,sell我個次做同第二次做係有明顯分別

做乜咁睇唔開做yanis facial
狗也不屌
追完咁多好想脫,做完激光完全唔洗再煩
新人加入
而家諗緊要唔要再脫

睇多幾次睇下點先

做乜咁睇唔開做yanis facial
狗也不屌

笑左 真係面呢 唔會比佢搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞