[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

點解會俾你扣既
想問yanis新鋪係海島定朗晴坊?
同埋邊間啲人好啲 book左半個月後去 有啲緊張
想問yanis新鋪係海島定朗晴坊?
同埋邊間啲人好啲 book左半個月後去 有啲緊張

新鋪應該係朗晴坊
邊間好D等其他絲打答, 我只係去過新鋪

點解會俾你扣既

我本身係佢到做緊upperlip
不過果時係年半前 我今次去已經做第八次
佢都照比我扣 所以我先join
唔知依度問唔問得
有無絲打試過用/用開拔毛機?
有時拔完生番d短既 又拔唔到出黎 搞到好難睇
有時又搞到好多黑色一點點 想問下絲打們會點處理?
唔知依度問唔問得

我以前有用,不過做左laser 之後就擺係度封塵
新人加入
我之前join左instaskin underarm 同full bikini
不過脫到要半年一次先再返去既時候
基本上3個月未夠已經生返出黎
(雖然整體上係少左毛毛)
而家諗緊要唔要再脫

之後我join左Yanis脫唇毛+全手+全腳 2500
睇多幾次睇下點先

題外話,我join埋yanis既facial,你地有無推介既美容師?因為我試左2次同一個人做,sell我個次做同第二次做係有明顯分別

利申:借男友ac

你facial係邊個做
Anna做真係唔掂
我有次gt做唔錯
不過唔知再搵佢做 會唔會質素差
唔知依度問唔問得

咁絲打有無預過上述情況? 想知點處理
仲係學生無budget做laser住
係yanis 脫毛
想做下facial 但yanis d 評語
有冇邊間facial 推介?
想清潔同美白咁 應該做邊d treatment好?
今日第一次上A+打激光underarm
服務態度都幾好,比我想像中快
上去唔洗半個鐘就走得
因為之前打彩光要搞勁耐
就咁聽佢解釋好似打激光要注意嘅地方多過彩光好多
上去唔洗半個鐘就走得
因為之前打彩光要搞勁耐

我都做左underarm
做左第一次佢已經生慢左 應該係因為毛夠粗
不過我係y度做
唔知依度問唔問得

咁絲打有無預過上述情況? 想知點處理
仲係學生無budget做laser住

我未試過呀,不過試下用眉鉗抆佢出黎?
Yanis 好平 我都係做yanis
今日第二次去a+脫full bikini+o
默默地數住for大家reference
full bikini打左150下 o位打左30下

絲打打幾多度數?
上次個治療師話打bikini 通常係腳既一半度數,我諗4-5度左右,打完好似一條毛都無少過

絲打打幾多度數?
上次個治療師話打bikini 通常係腳既一半度數,我諗4-5度左右,打完好似一條毛都無少過

我琴日上A+打第三次bikini+o
我見佢開6但都幾痛
講真效果幾慢但我都唔相信自己忍到開10

絲打打幾多度數?

我琴日上A+打第三次bikini+o
我見佢開6但都幾痛
講真效果幾慢但我都唔相信自己忍到開10

我見到佢開5
5我覺得輕輕鬆鬆, 不過佢一開始就講明頭個幾次係打幼D毛
之後先開始慢慢甩
我而家諗緊留唔留毛, 定做白虎好
你地覺得呢
上去唔洗半個鐘就走得
因為之前打彩光要搞勁耐

不過我係y度做

好想快d清哂
要等7星期先打一次 好心急
上去唔洗半個鐘就走得
因為之前打彩光要搞勁耐

不過我係y度做

好想快d清哂
要等7星期先打一次 好心急

係 好想可以舉高手

打得好少,我打一邊underarm 都多過晒你加埋

係喎之前都唔記得左問
咁耐一次驚會打到2046 下次叫佢較大D度數
點解你地可以數到打左幾多下
幫我打嗰個會好快咁連續打好多下,我數唔切
想做全腳邊間好
有冇邊間絲打有referral 平d

唔洗做M記啦 學生都要17,XXX
Aplus 岩岩過左PROMO 12,000
L記 13,XXX
Cutis 10,000
yannis 最抵 2000 5part peak hr

L記同Cutis都係755?
呢個價係正常價定referral 價?
好怕被人sell
做過devon sell得勁又等好耐

Cutis係755
頭幾次有sell過下 問我做唔做邊個位咁
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

總知唔好怩佢地SELL到啦

如果你去cutis 可以搵我
我仲有張500蚊券 佢話買夠3000就用得
但我唔知可唔可以用喺脫毛度
4月30到期 想要我就送比你
點解你地可以數到打左幾多下
幫我打嗰個會好快咁連續打好多下,我數唔切

盡數 有時佢r 我傾計我都會唔記得左幾多下

打得好少,我打一邊underarm 都多過晒你加埋

係咪因為個plan平
關唔關本身underarm 多唔多毛事
咁咪要打成年先清到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞