[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

aplus underarm每邊打左40尾50頭

一分錢 一分貨

一分錢 一分貨

Yanis 一邊打左6x
唔知依度問唔問得
有無絲打試過用/用開拔毛機?
有時拔完生番d短既 又拔唔到出黎 搞到好難睇
有時又搞到好多黑色一點點 想問下絲打們會點處理?

我以前有用,不過做左laser 之後就擺係度封塵

咁絲打有無預過上述情況? 想知點處理
仲係學生無budget做laser住

我未試過呀,不過試下用眉鉗抆佢出黎?
Yanis 好平 我都係做yanis

我都係咁 但我之前去過一間黑店做脫毛
比人sell左做個咩中藥咩咩 總之就話要keep住做
功效係等啲毛唔洗倒生 但會刺激到生毛 咁就要一邊生一邊打 打到無為止

做左一次 我就完全唔覺佢有將我倒生個啲毛迫出黎 但我真係覺得我啲腋下毛粗左黑左多左....... 但我已經唔想做多次睇成效

唔洗做M記啦 學生都要17,XXX
Aplus 岩岩過左PROMO 12,000
L記 13,XXX
Cutis 10,000
yannis 最抵 2000 5part peak hr

L記同Cutis都係755?
呢個價係正常價定referral 價?
好怕被人sell
做過devon sell得勁又等好耐

Cutis係755
頭幾次有sell過下 問我做唔做邊個位咁
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

總知唔好怩佢地SELL到啦

如果你去cutis 可以搵我
我仲有張500蚊券 佢話買夠3000就用得
但我唔知可唔可以用喺脫毛度
4月30到期 想要我就送比你

Join 左 beaustxxe 808 永久脫full bikini
做左4次
效果好似好慢
係咪已經中左伏
問過佢兩次呢隻係咪激光
佢都話係激光

如果你去cutis 可以搵我
我仲有張500蚊券 佢話買夠3000就用得
但我唔知可唔可以用喺脫毛度
4月30到期 想要我就送比你

今日第二次去a+脫full bikini+o
默默地數住for大家reference
full bikini打左150下 o位打左30下

Full bikini大約打左幾耐?上次我打左分零鐘,個staff話係正常
新人加入
我之前join左instaskin underarm 同full bikini
不過脫到要半年一次先再返去既時候
基本上3個月未夠已經生返出黎
(雖然整體上係少左毛毛)
而家諗緊要唔要再脫

之後我join左Yanis脫唇毛+全手+全腳 2500
睇多幾次睇下點先

題外話,我join埋yanis既facial,你地有無推介既美容師?因為我試左2次同一個人做,sell我個次做同第二次做係有明顯分別

利申:借男友ac

你facial係邊個做
Anna做真係唔掂
我有次gt做唔錯
不過唔知再搵佢做 會唔會質素差

琴日上左m記脫 佢同我講公司轉哂policy
無咗referral 6折 分幾個zone嘅價錢
好似連大專生優惠都唔同埋 不過大專生係campus zone 所以定價低左 無論你第一次join定之後再加part個價都一樣
另外佢話政府會就立法監管醫學美容 無醫生嘅全部都唔再做得 咁yanis咪就係無醫生
好似連大專生優惠都唔同埋 不過大專生係campus zone 所以定價低左 無論你第一次join定之後再加part個價都一樣
另外佢話政府會就立法監管醫學美容 無醫生嘅全部都唔再做得 咁yanis咪就係無醫生

係,不過政府立法而家連個草案都未聽到
起碼搞返兩三年
Join 左 beaustxxe 808 永久脫full bikini
做左4次
效果好似好慢
係咪已經中左伏
問過佢兩次呢隻係咪激光
佢都話係激光

808你預左呢世都脫唔清啦

咁依家學生係平過原價幾多

咁依家學生係平過原價幾多

以全腿為例
學生17000
正價 25000 (?) 定23000(?)
好似係

係,不過政府立法而家連個草案都未聽到
起碼搞返兩三年

同意 我諗到時我應該脫清(希望)
2-3年係起碼 業界又反對下
傾一大輪

M記嚇人姐 唔係點join佢d天價脫毛
yanis 鬼咁full 做bikini 有時黎M 要改時間都唔得 一係要等幾個星期先有時間 痴線 話我做得多parts wor 我估唔到佢sell 我做竟然嫌我多parts 本來想再加多d 依家唔會加 各位絲打 多parts 會比人嫌 又難book 時間到爆 你地唔好去yanis做咁多parts 啦
yanis 鬼咁full 做bikini 有時黎M 要改時間都唔得 一係要等幾個星期先有時間 痴線 話我做得多parts wor 我估唔到佢sell 我做竟然嫌我多parts 本來想再加多d 依家唔會加 各位絲打 多parts 會比人嫌 又難book 時間到爆 你地唔好去yanis做咁多parts 啦

咁撚on9
我仲加左好多

絲打幾多parts
新人加入
我之前join左instaskin underarm 同full bikini
而家諗緊要唔要再脫

睇多幾次睇下點先

題外話,我join埋yanis既facial,你地有無推介既美容師?因為我試左2次同一個人做,sell我個次做同第二次做係有明顯分別

你facial係邊個做
Anna做真係唔掂
我有次gt做唔錯

絲打幾多parts

我都想知 因為我加左既話 會變左9parts
唔知依度問唔問得

功效係等啲毛唔洗倒生 但會刺激到生毛 咁就要一邊生一邊打 打到無為止

做左一次 我就完全唔覺佢有將我倒生個啲毛迫出黎 但我真係覺得我啲腋下毛粗左黑左多左....... 但我已經唔想做多次睇成效

我係腳比較嚴重 一到夏天想死
新人加入
而家諗緊要唔要再脫

睇多幾次睇下點先

你facial係邊個做
Anna做真係唔掂
我有次gt做唔錯

點解既
想問下各位如果tanned skin tone 有邊間肯接脫毛
天生賓賓色,唔想做808
唔知依度問唔問得

我係腳比較嚴重 一到夏天想死

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞