[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
Devxx 全面揀左808添

脫一世都脫唔清

Rip
你可以諗定join邊間架啦下次
808真係有排

不如問下佢可唔可以加錢轉755
808 = 脫到你個女出世 然後問你 "點解媽媽你有鬍鬚既?"

脫一世都脫唔清

Rip
808真係有排

808 = 脫到你個女出世 然後問你 "點解媽媽你有鬍鬚既?"

媽媽話「就係因為我揀左808!」

脫一世都脫唔清

Rip
808真係有排

頂好好笑
好貼切呀
808同彩光都係要脫到2046
我都好想脫full face啊
但面真係唔想係yanis做
其他又好貴
但我好多鬚
做完upper lip之後有對比其實會唔會覺得塊面好多毛
我之前覺得自己手背唔算多,一做左lower arm之後有對比就覺得手背勁多
唔想比左錢做upper lip之後再比錢做full face
其他又好貴
但我好多鬚
我之前覺得自己手背唔算多,一做左lower arm之後有對比就覺得手背勁多
唔想比左錢做upper lip之後再比錢做full face

我自己就係DEVON到做UPPERLIP
其餘塊面去YANIS到做就當3PARTS
你係咪敏感肌? 我自己就唔係, 只係普通混乾暗瘡肌.
塊面無損無爛, 去打面就唔太驚話感染D咩, 其他地方打太貴, 真係唔捨得.
所以你自己取捨啦
其他又好貴
但我好多鬚

塊面無損無爛, 去打面就唔太驚話感染D咩, 其他地方打太貴, 真係唔捨得.
所以你自己取捨啦

我係覺得yanis太污糟
生理上接受唔到
我由上年5月開始打手腳宜家打左7次其實效果係滿意
但我接受唔到手腳以外既地方
其他又好貴
但我好多鬚

所以你自己取捨啦

生理上接受唔到

其他又好貴
但我好多鬚

所以你自己取捨啦

生理上接受唔到

我都係
因為面毛少好多覺得唔抵
其他又好貴
但我好多鬚

手背脫左 自己睇落會舒服d
同埋呢個位都係好明顯
我去yanis 脫全手 俾佢sell埋加左手背 自我感覺良好左
諗緊脫唔脫面毛好
8000兩年
鼻左右兩邊好多毛毛
佢又話脫完之後有得嫩膚

我岩岩join 左a plus 全腿,唔會book 唔到放心
一打完就即刻幫你book 時間,改時間直接打電話去改就得,不過佢地個電話線路好繁忙,建議你一打完就book!!

去m記脫真係pro好多,又有人沖埋茶俾我一路飲一路等 治療師好細心好專業,我打full bikini 勁快手幫我打完,完全唔痛。consultant 話下年又加價,你有興趣就r下consultant 有咩優惠

你係上網填完時間然後上去?定要打電話book左先join到架?

A plus 係直接打電話去約。12點打去,好快有人聽
M記係連登絲打介紹我去,consultant 幾好,治療師好好(!)

m 記refer 可以搵我

絲打幫手問下 全面幾錢?
想去m記

我學生脫全面$13500 如果你唔係學生就應該再貴d

絲打留低telegram? 想你refer
檸絲想問你yanis搵開邊個脫?

我其實好似次次唔同,不過最新呢幾次都係tiffany
有冇人脫完好多粒粒,俾人話你毛孔閉塞 之後點算

其實你SERACH laser hair removal 係外國係用LASER黎改善毛囊角化個D HK D PK SALES 就FAKE 9 你左JOIN右JOIN CPS TREATMENT 又皮幾萬

燃眉之急係解決岩岩做完LASER個D粒粒 就係不停搽CREAM啦
如果本身有粒粒就之後磨沙呀用果酸呀

BTW你邊間 L記搞到我咁仲要SELL9我 如果我唔退粒粒真心喊出黎

我以前對腳都有毛孔閉塞
啲黑色一點點勁顯眼
跟住join脫毛 打左幾次都少左好多
依家睇落都冇乜黑點
冇join過咩treatment 淨係打755
同埋打完過一排可以做下磨砂 等佢效果好啲
諗緊脫唔脫面毛好
8000兩年
鼻左右兩邊好多毛毛
佢又話脫完之後有得嫩膚

邊間? 面毛咁幼兩年脫唔晒架

你脫背個時佢地係幫你脫到pat位對上?
唔知點解近幾次幫我脫背個個打得勁上就完左
佢話再落就係hip位
但我返屋企照鏡覺得個到明明係下背黎
邊有人個hip位咁撚高

我岩岩join 左a plus 全腿,唔會book 唔到放心
一打完就即刻幫你book 時間,改時間直接打電話去改就得,不過佢地個電話線路好繁忙,建議你一打完就book!!

去m記脫真係pro好多,又有人沖埋茶俾我一路飲一路等 治療師好細心好專業,我打full bikini 勁快手幫我打完,完全唔痛。consultant 話下年又加價,你有興趣就r下consultant 有咩優惠

你係上網填完時間然後上去?定要打電話book左先join到架?

A plus 係直接打電話去約。12點打去,好快有人聽
M記係連登絲打介紹我去,consultant 幾好,治療師好好(!)

m 記refer 可以搵我

絲打幫手問下 全面幾錢?
想去m記

我學生脫全面$13500 如果你唔係學生就應該再貴d

絲打留低telegram? 想你refer

Ok!!! Telegram id: iamcmp

佢話再落就係hip位
邊有人個hip位咁撚高

佢脫到我個位大約係中腰底褲果個位
你唔同staff 打都係咁?

佢話再落就係hip位
邊有人個hip位咁撚高

唔係呀,之前打開都係打哂全背到pat位對上,近2次轉左個瘦瘦地既先打到咁高
諗緊脫唔脫面毛好
8000兩年
鼻左右兩邊好多毛毛
佢又話脫完之後有得嫩膚

邊間? 面毛咁幼兩年脫唔晒架

spa collection
係咪無乜人去過?
上一次yanis幫我脫個個佢話唔做啦
知你有mon post你唔做我點算好
難得搵到個勁岩傾又脫得細心嘅人
諗𡁵好無過新鋪搵tiffany因為佢係舊鋪個陣都幫我脫過3次已經覺得佢幾好
想脫埋手背同手指呀又
因為原來無毛既手背係咁靚
可能去Devon
有冇絲打知道要投訴dermes,打去佢reception有冇用?定fb inbox?上網睇d人話dermes處理投訴就係唔理個客
屌,好嬲
有冇絲打知道要投訴dermes,打去佢reception有冇用?定fb inbox?上網睇d人話dermes處理投訴就係唔理個客
屌,好嬲

發生咩事

佢話再落就係hip位
邊有人個hip位咁撚高

唔係呀,之前打開都係打哂全背到pat位對上,近2次轉左個瘦瘦地既先打到咁高

你下次睇下佢簽名係乜,request 唔再俾佢打囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞