[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
就咁單一想脫上唇有無推介?
因為手手腳腳天生無咩毛咁大個女都未脫過
塊面容易敏感嘅話去yanis脫上唇驚唔驚
定instaskin devon好啲
小腿同手個啲應該會去yanis $2000 5parts

第一頁有講,都可以追下post
塊面容易敏感嘅話去yanis脫上唇驚唔驚
定instaskin devon好啲
小腿同手個啲應該會去yanis $2000 5parts

易敏感應該去邊間都分別唔大 因為都係同一部機

第一頁有講,都可以追下post

其實第一頁板野係咪無人睇
個個入黎做伸手黨, 差D以為自己做左CONSULTANT
唔好做伸手黨, 自己睇完第一板有唔明就追下之前個兩個POST
追完都決定唔到先問啦好無呀?
唔好做伸手黨, 自己睇完第一板有唔明就追下之前個兩個POST

真係會燥 咩都問有咩推介

真係個個post都要講幾次

啲人懶到 真係想脫毛既點都會做下research啦
咁懶,自己用剃刀啦

其實講 脫毛討論區由高登開始過到黎呢邊
我二月開始第一次脫毛, 脫之前走上黎追POST
用三日追哂前個三個POST, 都係有唔明先留言問大家
唔好當呢到班絲打係CONSULTANTS有咩推介啦好嗎?
Yanis 嗰度話2000蚊5parts係要舊客先有佢唔俾我
Join 左 dermes 5年,由underarm 小腿開始慢慢做到依家全身脫
Keep住每個月都去咁濟
Underarm 做左5年都仲有毛,但少左好多
效果黎講,腳,上唇,手,bikini 都滿意,好白滑
換過幾個治療師,好彩個個都好好
依家呢個做左2年,仲好frd
不過真係好貴
Total應該用左十幾萬
Yanis 嗰度話2000蚊5parts係要舊客先有佢唔俾我

試下WTSAPP第二個NUMBER, 佢有兩間鋪兩個手提
唔好用問既方法, 直接同佢講 "新客, 想BOOK星期五15:00 JOIN$2000 5PARTS"
Instaskin脫唇毛係咪做緊$290?激光永久?
有無人做過?效果如何
我之前未聽過呢個名

有無人知

佢之後要愈隔愈耐打 我宜家要隔半年 唇毛少左但都會生

我脫過underarm
佢cover嘅範圍好細 依家得中間少左
underarm其他位keep住生
有冇第二間介紹 想再做過

我係打underarm
依家係保養期 要過半年先可以再打
依家第4個月 開始生番2-3成毛
但啲毛有小到 幼左
$290 係咁上下啦

試下WTSAPP第二個NUMBER, 佢有兩間鋪兩個手提
唔好用問既方法, 直接同佢講 "新客, 想BOOK星期五15:00 JOIN$2000 5PARTS"

我尋日上去佢都係咁同我講 我話whatsapp問左係咁講 之後佢叫我等一陣 入房佢話唔想好似呃我上黎咁都係照俾5parts我

Hi尋日幫我個位 我知你有睇post嫁 希望下次都可以係你幫我打啦
Instakin join左underarm同上唇
打左大約一年 開頭4次都係隔6星期 之後就隔10星期
而家就話要隔半年先會打一次
但其實d毛去到第七/八個禮拜就會生出黎
半年一次其實真係冇用
係咪應該join過第二間
半年一次其實真係冇用

我都係咁啊
想平平地join過第二間
半年一次其實真係冇用

我都係咁啊

咁第一頁係咪唔應該再推INTASKIN
見佢UNDERARM唔係打哂FAKE鳩人, 又隔咁耐先保養..
好似無咩人講過Caxxa,有無人試過呢間o唔ok?

無乜用咪無人講

無乜用咪無人講

銀座應該唔係用755, 所以無人CARE
半年一次其實真係冇用

我都係咁啊

半年一次其實真係冇用

我都係咁啊

咁第一頁係咪唔應該再推INTASKIN
見佢UNDERARM唔係打哂FAKE鳩人, 又隔咁耐先保養..

如果join佢幾百蚊for新客果d plan我覺得ok
但幾千蚊既plan 不了
半年一次其實真係冇用

我都係咁啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞