[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

今朝book左下月頭 平日 12點去yanis
佢冇覆我話有2千蚊5parts
但我追post早幾頁都有絲打join到 2千/5parts
咁姐係點 上到去先同佢講得唔得
同埋佢都冇同我講去邊間舖
有冇絲打有打過755又用過家用機?
我好心急想要脫既位都join晒755, 宜家見到hk*vmall特價好平好想買部家用機返去自己打身d bb毛
係yannis到join緊$2500 @ 5part 成隻腳+上唇+Bikini
仲諗緊係唔係yannis加唔加埋O位好,定去其他公司join O 位好。
同埋諗緊脫清定留返小三角好
係yannis到join緊$2500 @ 5part 成隻腳+上唇+Bikini
仲諗緊係唔係yannis加唔加埋O位好,定去其他公司join O 位好。

脫咁私人既野 唔好去yanis la
同埋岩岩上面絲打先話唔好加part

脫咁私人既野 唔好去yanis la
同埋岩岩上面絲打先話唔好加part

join前未追post 比佢脫過先知咁污穢
我好心急想要脫既位都join晒755, 宜家見到hk*vmall特價好平好想買部家用機返去自己打身d bb毛

我都想自己打bikini
脫bikini個朝有冇絲打唔敢屙屎?
(利申 平時屋企屙完先返工)

會 去之前會喺屋企洗一洗先

會 去之前會喺屋企洗一洗先

我都會全日唔敢屙
上去前會再沖下然後尿都唔屙

新客仲join?覺得yanis家下太多客
小心爆煲

你試下瘋狂fb 佢 我就係咁佢就俾左2000 non peak 5part我,前幾日問嘅

你試下瘋狂fb 佢 我就係咁佢就俾左2000 non peak 5part我,前幾日問嘅

我星期一whatsapp佢 直接講我想book non peak$2000/5parts 就有 可能我好彩

我星期一whatsapp佢 直接講我想book non peak$2000/5parts 就有 可能我好彩

算啦 加多5舊就5舊
其實就算佢覆我冇左我都會照join 始終比出面平 自己又負擔到
終於唔洗再做海膽喇

新客仲join?覺得yanis家下太多客
小心爆煲

但其他真係搵唔到咁平
2千5可以激光脫全手全腳 加underarm
我願意呀
想問下第一次去devon做upper lip+under arm大概要幾耐時間?佢會唔會consult好耐?因為想預返好時間 一個鐘內搞唔搞得掂?
今日去左a plus做underarm,個環境真係幾好有獨立房,就算我問佢點可以整白個腋下,佢解釋完都無乘機sell我,幾好
不過做緊個時個姐姐一輪嘴講野,我完全插唔到嘴

遲幾日做yannis,咁大對比有啲驚
舊鋪係咪無咁sell㗎

同問 但我underarm 毛剃得多好粗 家用機係咪唔work?
係L記打左5次 underarm都仲有8成毛係到

同問 但我underarm 毛剃得多好粗 家用機係咪唔work?
係L記打左5次 underarm都仲有8成毛係到

咁陰公 我打左一次已經無左9成
今日打完yanis既full bikini
佢極快打完 成個妹妹掃一次就話搞掂
打完都冇同我bk下次又冇講幾時要再打個d
有小小失望

利申:舊鋪

Yanis 海鮮價個個人唔同講法
利申全面打左一年,當2part

我都係今日去左instaxxxx喎絲打
脫underarm佢淨係打左15下 算多定少定正常

我都係今日去左instaxxxx喎絲打
脫underarm佢淨係打左15下 算多定少定正常

希望你地效果好
如果唔係 去到後期半年先打一次真係爽yy
利申:除中間位,其他正常速度生緊毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞