[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
如果係地有$1000
會去yanis脫2parts
定a plus 1part

Aplus 脫到1part 咩?
佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

約左aplus聽日去做980個優惠
聽講係永久?

$980個個係永久

如果係地有$1000

如果係面/bikini就a plus
其他位一定揀yanis
利申 學生

$1000 Aplus 冇咩選擇咋喎
不過 y記最低消費唔係都要$2000?
有得 $1000 兩parts 咁架咩
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

聽講係永久?

$980個個係永久

如果係地有$1000

其他位一定揀yanis
利申 學生

我想係a plus/yanis 打underarm 囉
我本身有去開yanis既

有諗過係唔係埋yanis打好
但佢地愈來愈西
唔知a plus效果會唔會好d
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

聽講係永久?

$980個個係永久

如果係地有$1000

其他位一定揀yanis
利申 學生

但佢地愈來愈西

同一部機咋喎
我覺得去aplus係貪佢夠衛生 有醫生呢啲
如果只係打下underarm upper lip呢啲 大把選擇
當然 如果你要高質員工的話 咁係撚aplus既
我都諗緊去唔去yanxs打full face,好似好抵屌咁

full face都係計我2parts, 其他店拆十幾廿parts
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

聽講係永久?

$980個個係永久

如果係地有$1000

其他位一定揀yanis
利申 學生

但佢地愈來愈西

同一部機咋喎
我覺得去aplus係貪佢夠衛生 有醫生呢啲
如果只係打下underarm upper lip呢啲 大把選擇
當然 如果你要高質員工的話 咁係撚aplus既

咁m記都係一部機?

Yanis有時打得hea 好多位miss左
個d位就會同無打無分別
但係yanis打就可以有多part

我覺得面去第二間打好D 面要見人WO
利申: Y 打FULL BIKINI, UNDERARM, 全身, 腋下 A: FULL LEGS
留名
想係到離一離題

我係instaskin到脫唇毛 我對激光脫毛認識唔深
所以Google過激光脫毛嘅詳情類似係激光完之後再生返出黎 盡量唔好蚊要用剃嘅方式 因為會刺激到個毛囊

咁我去到instaskin 問佢地既staff係咪激光完唔好蚊
其中兩個答我 問我邊度聽返嚟 梗係可以蚊啦

咁我又柒下柒下聽咗佢哋講 話晒佢哋都叫專業啊 以為

我差唔多脫咗七次八次 成日都勁快生番出嚟
到對上一次我再問佢哋係唔係真係可以蚊架 我覺得好似激光對我冇咩用

跟住其中一個答我 邊個講埋咁荒謬嘅嘢 問我聽邊間公司講 話激光期間只可以用剃

難分真與假
想問下有冇邊間脫全身既脫毛公司推介?知道兩皮走唔甩(如果有再平啲既就好
想睇下final year 可唔可以乘機用埋個學生價佢

我記得好似有間叫21Beau_y 有,但冇人講過所以唔敢去買
想係到離一離題

所以Google過激光脫毛嘅詳情類似係激光完之後再生返出黎 盡量唔好蚊要用剃嘅方式 因為會刺激到個毛囊

咁我去到instaskin 問佢地既staff係咪激光完唔好蚊

到對上一次我再問佢哋係唔係真係可以蚊架 我覺得好似激光對我冇咩用

跟住其中一個答我 邊個講埋咁荒謬嘅嘢 問我聽邊間公司講 話激光期間只可以用剃

難分真與假

唔洗自己蚊架 過幾日做完激光既毛毛會自然脫落
蚊左好似會影響效果

聽consultant 講 每次都好乖搽晒cream 唔蚊佢
都keep到效果
想係到離一離題

難分真與假

做緊激光只可以剃
唔可以用鉗拔
利申 之前係L 記脫佢d 條款係咁寫
啱啱報左 A 記脫毛佢send 個sms 提示都係叫我剃

利申: Y 打FULL BIKINI, UNDERARM, 全身, 腋下 A: FULL LEGS

同意
面d毛細好多 所以唔會用太勁既強度幫你打
同埋係重要位 應該交俾專業既治療師做

所以我揀左m記

真係好撚貴呀
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

3月優惠$980永久脫指定既位

利申join 左underarm 抵屌

兩年前係銀座callx做 仲未脫清 嬲嬲地join 左a plus

同意

所以我揀左m記

真係好撚貴呀

呢排都心思思想做埋全面
睇過間間價錢都係咁上下
好貴 唔捨得
想問下有冇邊間脫全身既脫毛公司推介?知道兩皮走唔甩(如果有再平啲既就好

我記得好似有間叫21Beau_y 有,但冇人講過所以唔敢去買

買過 musee 計大細部位次數10幾次,用黎脫全背 小腿 前臂 (underarm無限),服務好好,但因為係彩光,所以到而家都仲有毛,不過係真係少左既,underarm 個人體質好彩冇變黑

Skinic (之前李璧琦做代言)做全面永久,6000幾,唔算好sell,你拒絕兩三次就會停(有時好彩既會比你試做 ),激光黎,做完會幫你搽番野護膚(其寶係咪基本?每間都會做?)

DBP 上個post都有講過,買左bikini 永久,又買左facial ,不過大家都話黑店所以都冇再去
想講下hard sell 方面既野,次次去佢都可以有唔同既野sell你,年幾前買左個880/10次既facial ,做到得番一半既時候就開始次次sell你話有新package ,講好多唔同款既facial 係咁話有分別(但我冇研究開真係唔知有咩分別)

脫毛方面就技術黎講都ok既,不過好似前面絲打講,我一開始係真係冇著下身咁比佢搵第二個人黎sell我買永久,我個時都唔覺得有問題 而家都唔敢再去,真係當捐錢買教訓算

同意

所以我揀左m記

真係好撚貴呀

呢排都心思思想做埋全面
睇過間間價錢都係咁上下
好貴 唔捨得

我成塊面勁多毛 就咁睇都睇到
所以諗住脫全面好耐
同埋想化妝貼d 睇落白d

絲打要盡快去呀 驚遲d就加價

咁m記都係一部機?

Yanis有時打得hea 好多位miss左
個d位就會同無打無分別
但係yanis打就可以有多part

M記部機有啲分別 佢係獨家拎左專利

Yanis 啦你要平就
好似有絲打提過一皮有找
想係到離一離題

難分真與假

據我所知脫毛公司一般安排4~6星期打一次係跟返個毛毛週期打
如果你一抆個週期就會重新黎過咁計 所以無咁有較
而剃你條毛只係短左 無影響週期 所以可以剃唔可以抆

Yanis 啦你要平就
好似有絲打提過一皮有找

置頂話佢唔衛生係指邊方面?啲機個打光位唔會清潔之類
如果係地有$1000

佢啲價錢係一次
做四先有永久咩唔係?

3月優惠$980永久脫指定既位

利申join 左underarm 抵屌

兩年前係銀座callx做 仲未脫清 嬲嬲地join 左a plus

我脫左一年 未脫清 我諗係正常既~
希望可以2年內ko

有絲打complain 過佢啲cream,床單同埋佢俾你件袍有毛或者有味
剃刀唔係即棄 好似係咁上下

有絲打complain 過佢啲cream,床單同埋佢俾你件袍有毛或者有味
剃刀唔係即棄 好似係咁上下

之前去打連CREAM都冇 咁床又冇毛WO 不過我堅覺得佢D衫得一件 最後自己著背心同裙去打 就唔洗換

同意

所以我揀左m記

真係好撚貴呀

呢排都心思思想做埋全面
睇過間間價錢都係咁上下
好貴 唔捨得

我成塊面勁多毛 就咁睇都睇到
所以諗住脫全面好耐
同埋想化妝貼d 睇落白d

絲打要盡快去呀 驚遲d就加價

堅貴 原本想去M脫FULL LEG 學生價都要18K
不過佢堅會加價聽聞
所以揀左A記12K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞