[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
話說今日第一次去devon脫underarm
佢就話我有好多黑點 應該係以前脫得唔好
所以話我宜家倒生毛 就sell我做個$3800/11既treatment
話會白啲同埋好啲
其實之前脫多幾次會唔會無甘多黑點?
因為個treatment幾貴下

甘你老母

話說今日第一次去devon脫underarm
佢就話我有好多黑點 應該係以前脫得唔好
所以話我宜家倒生毛 就sell我做個$3800/11既treatment
話會白啲同埋好啲
其實之前脫多幾次會唔會無甘多黑點?
因為個treatment幾貴下

甘你老母

唔怪得痛到癲 唔該絲打

12 度好似好高?
平日最多都係10

所以先上黎問下 驚係我蠢左

唔怪得痛到癲 唔該絲打

你打邊度?
我打手腳,佢同我開得10度

我係m記脫全比基尼 佢無幫我打到好入 但又無同我講要加錢
係dermes做開underarm同上唇
係真係勁sell但服務好好
知我怕痛比冰我敷勁耐
定其實間間都會
依家先睇到呢個po😫
我join 左自己做開facial 個間美容院做脫毛
脫兩part 不過係808 乜原來808係脫唔到😭😭😭
係dermes做開underarm同上唇
係真係勁sell但服務好好
知我怕痛比冰我敷勁耐
定其實間間都會

係M記脫果陣同個Staff吹水,
佢話試過有個客本身係D記脫開Underarm,
之後轉M記脫Full Body,
咁之前D記要敷冰又吹風又盛要搞起碼半個鐘,
諗住轉黎呢度打起碼4,5個鐘,
帶左好多乾糧黎中場休息果陣食,
但M記係唔洗搞咁多野,全身都係ard1.5h搞店,
我果陣笑了
係M記脫果陣同個Staff吹水,
佢話試過有個客本身係D記脫開Underarm,
之後轉M記脫Full Body,
咁之前D記要敷冰又吹風又盛要搞起碼半個鐘,
諗住轉黎呢度打起碼4,5個鐘,
帶左好多乾糧黎中場休息果陣食,
但M記係唔洗搞咁多野,全身都係ard1.5h搞店,
我果陣笑了

哈哈哈哈哈哈哈哈 好好笑 中場休息
從來無試過激光脫毛 想登記下d記免費試咗先
但上到去齋試脫唔買 係咪會畀人屌到飛起?

試過去lumiere齋試唔買
上唇差少少就脫哂咪去免費試做脫埋佢囉
最後都冇咩野,堅決話冇錢就搞掂

自己脱

唔該絲打

唔怪得痛到癲 唔該絲打

你打邊度?

正常打面係唔會咁高 佢會用既度數係比手腳低(我自己手腳10度已經有效)
12度佢又唔驚你burn wo
A+ 4月仲有優惠
$980 underarm無限次數 永久保養
仲有其他part都平咗啲 但就係做夠4次 包永久
有無絲打係呢排join?

唔怪得痛到癲 唔該絲打

你打邊度?

正常打面係唔會咁高 佢會用既度數係比手腳低(我自己手腳10度已經有效)

Yanis起碼會話我皮膚乾 問我打8,9度好無
但instaskin完全唔會問 打完仲要話我乾

唔怪得痛到癲 唔該絲打

你打邊度?

Yanis起碼會話我皮膚乾 問我打8,9度好無
但instaskin完全唔會問 打完仲要話我乾

我係yanis打手腳佢都話第一次打8度啦,下次可以加一度

有無絲打箍緊牙而又脱緊唇毛?

唔該哂絲打
有無絲打箍緊牙而又脱緊唇毛?

Consultant冇提過有問題

竟然
Thanks

睇喎睇漏眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞