[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

其實你SERACH laser hair removal 係外國係用LASER黎改善毛囊角化個D HK D PK SALES 就FAKE 9 你左JOIN右JOIN CPS TREATMENT 又皮幾萬

燃眉之急係解決岩岩做完LASER個D粒粒 就係不停搽CREAM啦
如果本身有粒粒就之後磨沙呀用果酸呀

BTW你邊間 L記搞到我咁仲要SELL9我 如果我唔退粒粒真心喊出黎

我以前對腳都有毛孔閉塞
啲黑色一點點勁顯眼
跟住join脫毛 打左幾次都少左好多
依家睇落都冇乜黑點
冇join過咩treatment 淨係打755
同埋打完過一排可以做下磨砂 等佢效果好啲

隻腳係點花法?
退左粒粒都有一達達?

暫時都未知 一個禮拜退左4成咋 我都好驚呀
有冇人有類似既情況 會幾時好返呀

講真依單野搞到我對依間野印象麻麻 一開始又話自己好鬼安全 問返個CONSULTANT幾時會好 反而黎SELL返我轉頭 你一定要JOIN乜乜PLAN 我地幫左好多好多人 做聖母啦

你講d粒粒係凸起定紅點?
第一次脫毛去左yannis 做報告下
新客舊鋪做non peak $2000/5 parts 全手全腳

事前剃左毛先上去所以無幫我剃
但我見d 剃刀係有即開包裝包住所以應該都衛生唔係重用
但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
但第一次脫毛黎講個感覺都ok
治療師話第一次脫用8級打我都接受到
無想像中咁痛
治療師話正常打9-10次就會無左8成以上
如果可以既話想下次10級快d 無晒d 毛

個治療師都好算人
都唔算hard sell
可能因為聽到我話收入唔穩定
Sell左幾句就無再sell
佢話最近天氣唔好所以唔會打得好密
(其實我唔知同天氣有咩關係,有無人可以話我知
但佢都無hea 打每隻手腳都有成40-50下(無認真數)
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我
請問隻腳有紅點,有無方法可以自己消除?
話說以前細個唔識,就用脱毛膏,唔知關唔關事
同埋之前都係Drexx Beauxx Pxx 打過2次,唔知而家d紅點關唔關事?
我想去join脱毛,但又怕比人瘋狂sell其他treatment去消紅點
好想比女朋友睇呢個post但佢又唔上高登連登
新客舊鋪做non peak $2000/5 parts 全手全腳

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

唔得喎絲打, 佢擺明HEA你 一邊UNDERARM都50下
單一隻手起碼要200幾下喎, 腳就要三百幾
你咩時間上去, 上去個陣係咪好多客排緊所以佢RUSH住咁脫?
男仔想脫"c眼"位(多+長) 有問過a+話唔做 有無邊間介紹

屎眼?
我諗無一間做 聽都未聽過男人脫呢啲位

真係好多毛 咁唯有自己定期修剪

試下問M記囉 全港都係得M記肯收男人客

M記好似淨係會做面部 屎眼真係幫唔到你啦 唯有睇下"千萬不要剃肛毛"潮文安慰下自己啦

好似係有男士既脫毛centre嫁
但係唔似女人個d瘋狂賣廣告所以都冇咁出名
如果要脫o位應該得個d有得做

如果連M記都唔肯做既話, 唯一機會就係去搵D細美容店, 但唔知D細野有冇755
最後都係去左yanis做脫手同腳 non peak hr $2000 5parts
1pm上到去超多職員同埋已經有幾個人等
都等左9個字先到我 有個女人等得太耐走左 聽到d員工話因為換cooling所以遲左
唔知係咪我好彩佢淨係問我做唔做埋膀頭就冇再sell/問 可能我個樣夠窮
我入到去見d剃刀都有packing 件袍應該上一手著完不過冇臭就算啦
個職員都幾nice 一路做一路傾計
呢個價錢又唔sell真係唔錯

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

頂係啊佢都係同我講天氣唔好唔會打好密
但我起碼過百下喎每邊都

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

你咩時間上去, 上去個陣係咪好多客排緊所以佢RUSH住咁脫?

乜正常一隻手咁多下架?
可能我睇錯你地underarm 50下當左係手腳都差唔多 唔知原來係hea 我
我上去果陣好早
得我等前一個打完
我走果陣都淨見一個人等緊

其實你SERACH laser hair removal 係外國係用LASER黎改善毛囊角化個D HK D PK SALES 就FAKE 9 你左JOIN右JOIN CPS TREATMENT 又皮幾萬

燃眉之急係解決岩岩做完LASER個D粒粒 就係不停搽CREAM啦
如果本身有粒粒就之後磨沙呀用果酸呀

BTW你邊間 L記搞到我咁仲要SELL9我 如果我唔退粒粒真心喊出黎

我以前對腳都有毛孔閉塞
啲黑色一點點勁顯眼
跟住join脫毛 打左幾次都少左好多
依家睇落都冇乜黑點
冇join過咩treatment 淨係打755
同埋打完過一排可以做下磨砂 等佢效果好啲

隻腳係點花法?
退左粒粒都有一達達?

暫時都未知 一個禮拜退左4成咋 我都好驚呀
有冇人有類似既情況 會幾時好返呀

講真依單野搞到我對依間野印象麻麻 一開始又話自己好鬼安全 問返個CONSULTANT幾時會好 反而黎SELL返我轉頭 你一定要JOIN乜乜PLAN 我地幫左好多好多人 做聖母啦

你講d粒粒係凸起定紅點?

雞皮咁款嫁

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

你個個係唔係肥肥地嫁 長頭髮
你係新鋪定舊鋪打?

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

但我起碼過百下喎每邊都

其實可能我同你同一個人
佢又係問我打唔打埋膊頭
但真心一邊無過百下咁多

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

但我起碼過百下喎每邊都

其實可能我同你同一個人
佢又係問我打唔打埋膊頭
但真心一邊無過百下咁多

其實我唔知邊間係新舊舖 我係海島中心度打

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

乜正常一隻手咁多下架?
可能我睇錯你地underarm 50下當左係手腳都差唔多 唔知原來係hea 我
我上去果陣好早
得我等前一個打完

我係Y記到打十PARTS
都有揀全手全腳, 我單一邊既上下手加埋有200幾下, 得40-50下真係誇張地少喎!!!
如果下次都係咁, 記得佢個INITIAL

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

乜正常一隻手咁多下架?
我上去果陣好早
得我等前一個打完

我係Y記到打十PARTS
都有揀全手全腳, 我單一邊既上下手加埋有200幾下, 得40-50下真係誇張地少喎!!!
如果下次都係咁, 記得佢個INITIAL

下次再認真數下先
本身都想睇佢咩名
但佢幫我寫打咩part果張紙無簽到名
所以唔知咩名
最後都係去左yanis做脫手同腳 non peak hr $2000 5parts
1pm上到去超多職員同埋已經有幾個人等
都等左9個字先到我 有個女人等得太耐走左 聽到d員工話因為換cooling所以遲左
唔知係咪我好彩佢淨係問我做唔做埋膀頭就冇再sell/問 可能我個樣夠窮
我入到去見d剃刀都有packing 件袍應該上一手著完不過冇臭就算啦
個職員都幾nice 一路做一路傾計
呢個價錢又唔sell真係唔錯

我上次去佢都話係換Cooling,想問係咪次次都係咁
屌 好想同yanis講 衛生可唔可以做好d
我脫bikini 機頭又唔撚消毒 條友隻手又唔消毒
好撚嘔心
成日脫完之後幾日 心理作用會覺得好似多左分泌物
有陣時打完我上身再打我bikini都唔抹下
雖則都係我自己 但我淨係諗到我返左成日工 手d細菌帶撚晒去個閪度
好撚嘔心
雖則都係我自己 但我淨係諗到我返左成日工 手d細菌帶撚晒去個閪度

所以我打完之後會用消毒紙巾係咁抺下面同屎眼位
好撚嘔心

直接whatsapp老闆娘講
打算join lumiere $980 v line
有冇lumiere consultant 推介?上網睇有人話sell唔sell好睇consultant
諗住去銅鑼灣個間
Join Devon 俾佢sell佐808 upper lips underarms 做佐超過一年都仲有毛
同埋有時啲人sell得好冇禮貌 又打得唔細心 有時好彩就唔sell同打得幾好 好彩邊個做 可惜唔可以指定人

但係件袍鄒到一個點
真係唔知係咪上一手著過

本身自己都唔算忍得痛
無想像中咁痛

個治療師都好算人
至衰睇唔到佢咩名
好想下次都係佢幫我

但我起碼過百下喎每邊都

其實可能我同你同一個人
佢又係問我打唔打埋膊頭
但真心一邊無過百下咁多

其實我唔知邊間係新舊舖 我係海島中心度打

我都係WO 不過我冇數幾多下 下次數下先
好撚嘔心

我上次脫完係冇LOTION搽要9秒9返屋企淋凍水加搽LOTION
Join Devon 俾佢sell佐808 upper lips underarms 做佐超過一年都仲有毛
同埋有時啲人sell得好冇禮貌 又打得唔細心 有時好彩就唔sell同打得幾好 好彩邊個做 可惜唔可以指定人

我去嗰陣冇比人sell 808
淨係同我講有755同808揀同講下有咩唔同,問我想揀咩
唔細心呢個agger 不過都知咁平唔可以要求太多
男仔想脫"c眼"位(多+長) 有問過a+話唔做 有無邊間介紹

屎眼?
我諗無一間做 聽都未聽過男人脫呢啲位

真係好多毛 咁唯有自己定期修剪

試下問M記囉 全港都係得M記肯收男人客

M記好似淨係會做面部 屎眼真係幫唔到你啦 唯有睇下"千萬不要剃肛毛"潮文安慰下自己啦

20Laxxr 唔係會幫男人脫毛咩😲😲你試下問下囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞