[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
想做全腳邊間好
有冇邊間絲打有referral 平d

唔洗做M記啦 學生都要17,XXX
Aplus 岩岩過左PROMO 12,000
L記 13,XXX
Cutis 10,000
yannis 最抵 2000 5part peak hr

想做全腳邊間好

我做cutis
年半前join就10k
有fd refer, fd就拎左1k超市券 , 然後同佢share
唔知依家有人refer有咩優惠
你可以inbox佢地問下幾錢先
我覺得唔算好sell 可能見我窮

1K 都好呀 L記REFER 2個人先有50蚊超市
有冇人脫完好多粒粒,俾人話你毛孔閉塞 之後點算

其實你SERACH laser hair removal 係外國係用LASER黎改善毛囊角化個D HK D PK SALES 就FAKE 9 你左JOIN右JOIN CPS TREATMENT 又皮幾萬

燃眉之急係解決岩岩做完LASER個D粒粒 就係不停搽CREAM啦
如果本身有粒粒就之後磨沙呀用果酸呀

BTW你邊間 L記搞到我咁仲要SELL9我 如果我唔退粒粒真心喊出黎

我以前對腳都有毛孔閉塞
啲黑色一點點勁顯眼
跟住join脫毛 打左幾次都少左好多
依家睇落都冇乜黑點
冇join過咩treatment 淨係打755
同埋打完過一排可以做下磨砂 等佢效果好啲

想做全腳邊間好

L記 13,XXX

L記同Cutis都係755?
呢個價係正常價定referral 價?
好怕被人sell
做過devon sell得勁又等好耐
M記係咪永久脫?定有限次數?

冇限呀 打到冇晒為止 我bikini黎緊去做第九次

隔幾星期先可以做下一次?

睇你做邊part, 一開頭大部位好似4星期一次, 細部位6星期(唔記得係咪)
做到d毛得返好少就會再隔耐d

下 頂 佢同我講8星期做一次 我係M記買左full leg個plan 岩岩做完第一次
我係咪俾人呃左?

腳係八星期 我都係咁
想做全腳邊間好

L記 13,XXX

好怕被人sell

其實你SERACH laser hair removal 係外國係用LASER黎改善毛囊角化個D HK D PK SALES 就FAKE 9 你左JOIN右JOIN CPS TREATMENT 又皮幾萬

燃眉之急係解決岩岩做完LASER個D粒粒 就係不停搽CREAM啦

BTW你邊間 L記搞到我咁仲要SELL9我 如果我唔退粒粒真心喊出黎

我以前對腳都有毛孔閉塞
啲黑色一點點勁顯眼
依家睇落都冇乜黑點

隻腳係點花法?
退左粒粒都有一達達?
M記係咪永久脫?定有限次數?

冇限呀 打到冇晒為止 我bikini黎緊去做第九次

隔幾星期先可以做下一次?

睇你做邊part, 一開頭大部位好似4星期一次, 細部位6星期(唔記得係咪)
做到d毛得返好少就會再隔耐d

下 頂 佢同我講8星期做一次 我係M記買左full leg個plan 岩岩做完第一次
我係咪俾人呃左?

腳係八星期 我都係咁

Sor應該係8星期 我做左好多次, 都唔記得一開始隔幾耐
脫唇毛邊間好
窮學生唔想再生鬚
大幾幾千可以永久?
脫唇毛邊間好
窮學生唔想再生鬚
大幾幾千可以永久?

好希望你唔爬文都睇下第一頁.
真係有心為自己身體同銀包好既, 爬返之前個兩個POST啦好無?
講左好多次, 呢到班絲打唔係CONSULTANTS
唔好見人地好心答你地問題就做伸手黨啦
明明之前仲有兩個POSTS唔爬, 第一頁又唔睇.
一回POST就話「平平地去邊脫好呀?」
答你有佣分咩, 少少功夫都唔做?
唔好咁低質啦 新會然
男仔想脫"c眼"位(多+長) 有問過a+話唔做 有無邊間介紹
男仔想脫"c眼"位(多+長) 有問過a+話唔做 有無邊間介紹

屎眼?
我諗無一間做 聽都未聽過男人脫呢啲位
想做全腳邊間好

L記 13,XXX

好怕被人sell

Cutis係755
頭幾次有sell過下 問我做唔做邊個位咁
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

屎眼?

真係好多毛 咁唯有自己定期修剪

屎眼?

試下問M記囉 全港都係得M記肯收男人客

屎眼?

L記見過有男人

屎眼?

會留意到依個位架咩

屎眼?

會留意到依個位架咩

咁人地有呢個需要 我地又唔好問得咁仔細
想join a plus
呢家有四月優惠
特選部位980 不限次數及永久保養
姐係做夠四次就有永久? 唔係好明
想join a plus
呢家有四月優惠
特選部位980 不限次數及永久保養
姐係做夠四次就有永久? 唔係好明

980$呢個優惠好似只係俾一次錢
其他要俾4次錢個D佢會講明

屎眼?

M記好似淨係會做面部 屎眼真係幫唔到你啦 唯有睇下"千萬不要剃肛毛"潮文安慰下自己啦

屎眼?

M記好似淨係會做面部 屎眼真係幫唔到你啦 唯有睇下"千萬不要剃肛毛"潮文安慰下自己啦

好似係有男士既脫毛centre嫁
但係唔似女人個d瘋狂賣廣告所以都冇咁出名
如果要脫o位應該得個d有得做
想做全腳邊間好

L記 13,XXX

好怕被人sell

Cutis係755
頭幾次有sell過下 問我做唔做邊個位咁
跟住我話冇錢
佢話依家做幾千蚊好抵
我話幾千蚊都冇啊
跟住就冇再sell過我

總知唔好怩佢地SELL到啦

我以前對腳都有毛孔閉塞
啲黑色一點點勁顯眼
依家睇落都冇乜黑點

隻腳係點花法?
退左粒粒都有一達達?

暫時都未知 一個禮拜退左4成咋 我都好驚呀
有冇人有類似既情況 會幾時好返呀

講真依單野搞到我對依間野印象麻麻 一開始又話自己好鬼安全 問返個CONSULTANT幾時會好 反而黎SELL返我轉頭 你一定要JOIN乜乜PLAN 我地幫左好多好多人 做聖母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞