[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
無知一問
脫小腿包唔包埋膝頭哥

一般唔包

最貴個2間都唔包?

應該唔包 呢個位係獨立出黎

呢個位會唔會好貴
無知一問
脫小腿包唔包埋膝頭哥

一般唔包

最貴個2間都唔包?

呢個位會唔會好貴

既然你有BUDGET, 我都唔建議你去D記
見好多絲明明洗左咁多錢係D記到, 都狂SELL又閪面.
M記同A+都有CONSULTANT同醫生, 價錢相對又公道D
想問下去邊間好?

細細個開始剃full arm ,full leg同armpit搞到d毛越來越多同粗,搞到一定要keep住剃

如果想永久脱呢3 part ,去邊間抵d?大約一共要用幾錢?

利申:學生
無知一問
脫小腿包唔包埋膝頭哥

一般唔包

最貴個2間都唔包?

呢個位會唔會好貴

既然你有BUDGET, 我都唔建議你去D記
見好多絲明明洗左咁多錢係D記到, 都狂SELL又閪面.
M記同A+都有CONSULTANT同醫生, 價錢相對又公道D

Thank you
咁我唔考慮d記
收咁貴都咁嘅態度
M記係頭幾次會Sell (其實都唔叫sell
話俾你知有咩優惠咁
之後完全唔sell 脫完簽個名就走
想問下去邊間好?

細細個開始剃full arm ,full leg同armpit搞到d毛越來越多同粗,搞到一定要keep住剃

如果想永久脱呢3 part ,去邊間抵d?大約一共要用幾錢?

利申:學生

YANIS, 2000$ 5PARTS NON PEAK時間
FULL LEG = 小腿+膝頭+大脾
FULL ARM = 上臂+下臂
岩岩好5PARTS

UNDERARM去INSTASKIN/DEVON
A+激光脫毛承諾逐次收費,費用已包括咨詢、儀器、產品所有服務,絕無額外收費,亦不需預繳療程款項。

每個部位必需連續做4次,8 星期一次,便可以享有永久保養。

係咪姐係4次就可以有永久脫毛
自細就係毛孩 全身可以生毛嘅地方都超多毛
係m記脫緊bikini 同underarm
依家脫左6次 已經冇毛生
環境真係好好 但我都比依家個垃圾consultant sell
叫哂你baby咁 之後要你帶朋友上黎or話你好多毛不如用信用卡分期
之前個2個consultant 都幾好 起碼唔假唔sell 但上去做先知兩個都辭左職
治療師我冇指定但有d好人打很好仔細痛又幫你按下先打第2下
有d就打得勁快痛到出哂汗 同打漏左
但overall除左價錢之外都好滿意
依家想脫埋手腳 但m記真係太貴
yanis好吸引但我最想知安唔安全 衛生同sell都冇所謂
另外想問下aplus 4次永久保養嘅意思係咪比4次單次價就可以任脫 第5次做已經唔洗再比?
A+激光脫毛承諾逐次收費,費用已包括咨詢、儀器、產品所有服務,絕無額外收費,亦不需預繳療程款項。

YES, 分四次俾錢, 第五次打後開始唔洗俾. 永久
有無人試過waxing 效果如何

好吸引啊
又係用755機

好吸引啊
又係用755機

佢價錢中等, 但係包保衛生同零SELL
我係佢到脫BIKINI, 始終敏感位, 我唔敢貪平, 驚有感染
有無人試過waxing 效果如何

呢度討論永久脫毛多
Waxing 我試過 感想就係好撚痛

好吸引啊
又係用755機

我係佢到脫BIKINI, 始終敏感位, 我唔敢貪平, 驚有感染

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點
今次買左優惠價 下次收返原價咁?
環境真係好好 但我都比依家個垃圾consultant sell
叫哂你baby咁 之後要你帶朋友上黎or話你好多毛不如用信用卡分期
之前個2個consultant 都幾好 起碼唔假唔sell 但上去做先知兩個都辭左職
另外想問下aplus 4次永久保養嘅意思係咪比4次單次價就可以任脫 第5次做已經唔洗再比?

Yanis 安全其實我覺得有保留
佢無consultant 係脫之前睇你係一個位,佢無醫生係第二個位

Yanis 安全其實我覺得有保留
佢無consultant 係脫之前睇你係一個位,佢無醫生係第二個位

絲打,留意左你都係yanis脫
想問下你脫咩位
Instaskin脫唇毛係咪做緊$290?激光永久?
有無人做過?效果如何
我之前未聽過呢個名

想問下你脫咩位

我脫full face,full back,underarm,同埋小腿

好吸引啊
又係用755機

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點

唔係限買一組, 買幾多都得,
優惠價唔會變, 你第一次俾1750$, 之後第二三四都係俾$1750.
但佢個優惠好似限左你第一次要係三月內做?
另外佢有個限制, 佢要你八星期後做第二次, 再八星期後做第三次 如此類推
你唔可以遲過八星期先做, 佢會當你第一次無效, 白俾.
不過放心, 你臨走個陣, 佢會話你知下一次約既時限係幾時

想問下你脫咩位

我脫full face,full back,underarm,同埋小腿

脫面既話之後會唔會話好乾?
我本身加左part脫bikini
但諗諗下衛生都係搏唔過,諗住轉左係脫面

想問下你脫咩位

脫面既話之後會唔會話好乾?
我本身加左part脫bikini
但諗諗下衛生都係搏唔過,諗住轉左係脫面

我本身都係乾到沙漠咁 脫完會沙漠多小小咁啦

好吸引啊
又係用755機

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點

優惠價唔會變, 你第一次俾1750$, 之後第二三四都係俾$1750.
另外佢有個限制, 佢要你八星期後做第二次, 再八星期後做第三次 如此類推

腳部優惠好似好抵

好吸引啊
又係用755機

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點

腳部優惠好似好抵

$12K FULL LEG+腳指, 有醫生有CONSULTANT 個價都真係算對得住天地良心
同埋佢地會事前WTSAPP提你剃毛, 脫完佢會俾CREAM你拎返屋企搽, 第二日仲會打黎跟進, 問你點

好吸引啊
又係用755機

佢依家有個限時優惠
每人限購買一次姐係點

腳部優惠好似好抵

$12K FULL LEG+腳指, 有醫生有CONSULTANT 個價都真係算對得住天地良心
同埋佢地會事前WTSAPP提你剃毛, 脫完佢會俾CREAM你拎返屋企搽, 第二日仲會打黎跟進, 問你點

俾你講一講我覺得呢間絕對好過m記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞