[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
devon 真係打得好快 嘴+underarm
10分鐘搞掂 underarm一邊10下一邊15下 嘴就5下

agger 上過去2次都係同一個人,打得好hea

等都耐過佢 邊個幫你打?

好似叫wendy
幾鍾意佢每打一兩下都會問下你o唔ok, 但真係打得幾少下
同埋打underarm會光速一路打一路拖

我本身喺毛孩,依家做緊M記嘅全臉,full bikini + O ,另外仲有Musee 嘅underarm。

先講musee,我個時join 佢$388 永久underarm都成兩年幾前,直到依家都未清哂,仲有少少毛,毛髮喺幼咗好多,每次treatment相隔2個幾月,所以無咁快見效。
不過好在都唔太sell,staff會幫你book埋下次時間,同每次treatment前一、兩日都有sms提你,treatment房算乾淨,所以我建議荷包唔夠多而又覺得覺得要用年幾兩年時間先清得哂都無所謂嘅絲打可以考慮,我見最近好似新優惠仲平。

至於M記我用學生優惠join,所以先捨得做全臉、full bikini+O,我自己覺得M記好正,乾淨企理,我又好彩撞正個consultant 唔sell我,而且效果好明顯。
全臉脫得好乾淨,不過脫完之後皮膚喺比較乾要敷多d保濕mask,好處喺上妝貼咗同護膚品吸收快咗。
而bikini位,我第3次做己經無哂8成嘅毛毛,不過呢個位做機個過程喺幾痛,有興趣嘅絲打要有定心理準備。

自己都曾經信錯朋友去咗DBP呢間黑店做bikini位,正因呢次不愉快嘅經驗所以最後先決定去M記做。

入咗嚟先知原來有Aplus呢間脫毛公司,見到咁多人都話幾好,心郁郁想做full leg
我本身喺毛孩,依家做緊M記嘅全臉,full bikini + O ,另外仲有Musee 嘅underarm。

先講musee,我個時join 佢$388 永久underarm都成兩年幾前,直到依家都未清哂,仲有少少毛,毛髮喺幼咗好多,每次treatment相隔2個幾月,所以無咁快見效。
不過好在都唔太sell,staff會幫你book埋下次時間,同每次treatment前一、兩日都有sms提你,treatment房算乾淨,所以我建議荷包唔夠多而又覺得覺得要用年幾兩年時間先清得哂都無所謂嘅絲打可以考慮,我見最近好似新優惠仲平。

至於M記我用學生優惠join,所以先捨得做全臉、full bikini+O,我自己覺得M記好正,乾淨企理,我又好彩撞正個consultant 唔sell我,而且效果好明顯。
全臉脫得好乾淨,不過脫完之後皮膚喺比較乾要敷多d保濕mask,好處喺上妝貼咗同護膚品吸收快咗。
而bikini位,我第3次做己經無哂8成嘅毛毛,不過呢個位做機個過程喺幾痛,有興趣嘅絲打要有定心理準備。

自己都曾經信錯朋友去咗DBP呢間黑店做bikini位,正因呢次不愉快嘅經驗所以最後先決定去M記做。

入咗嚟先知原來有Aplus呢間脫毛公司,見到咁多人都話幾好,心郁郁想做full leg

devon 真係打得好快 嘴+underarm
10分鐘搞掂 underarm一邊10下一邊15下 嘴就5下

agger 上過去2次都係同一個人,打得好hea

等都耐過佢 邊個幫你打?

好似叫wendy
幾鍾意佢每打一兩下都會問下你o唔ok, 但真係打得幾少下
同埋打underarm會光速一路打一路拖

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

同你一樣係m 記做full face full bikini
我覺得脫左全面會睇落白左同上粉貼好多 正
同埋都有少少痛 但治療師好快手 仲同我傾計分散我注意力

Full bikini 脫左真係好清爽呀 黎m舒服好多 好值得脫 但我無加到O位 覺得咁細位但要俾好貴就無做

仲去左a plus join full leg 12000 做左優惠
好抵 同埋a plus 都會有醫生團隊
都好專業 但平過m記 所以都好抵屌

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

我都覺得有少少好睇啲 但個型點樣留好啲 冇咩點研究個型 應該係話唔知咩形好睇

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

絲打我打算全清
完全冇考慮過觀感既問題
淨係覺得好乾淨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞