[DBP係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #3

1001 回覆
26 Like 0 Dislike

學生都要咁貴???好肉赤

我上年join m記學生全身 $76000

今年學生 $82000 但無錢做哂

明嘅 but早做早享受 始終愈青春做愈好
周圍搵其他公司做哂錢哂時間

A plus都有醫生 又平d

我怕公司唔夠大規模,有咩事上黎難追究

其實有事個時 邊間都唔會點show個客 多數係推番個波比你
除非推上報

大公司點都重視商譽嘅

學生都要咁貴???好肉赤

除非推上報

大公司點都重視商譽嘅

根據之前啲新聞,大公司多數都係退錢同搵自己醫生開藥比你,然後就要你簽紙唔追究

除非推上報

大公司點都重視商譽嘅

根據之前啲新聞,大公司多數都係退錢同搵自己醫生開藥比你,然後就要你簽紙唔追究

如果細公司又一般點處理

除非推上報

大公司點都重視商譽嘅

如果細公司又一般點處理

我估無左醫生開藥果part?
除左退錢都無咩做到啦
不過大公司一般做之前會check得清楚D同埋D cooling無咁偷工減料呢樣真既,
所以出事風險會低D係事實

除非推上報

大公司點都重視商譽嘅

希望係啦
不過dbp個名咁臭都係咁多人上當

除非推上報

大公司點都重視商譽嘅

如果細公司又一般點處理

我估無左醫生開藥果part?
除左退錢都無咩做到啦
不過大公司一般做之前會check得清楚D同埋D cooling無咁偷工減料呢樣真既,
所以出事風險會低D係事實

同埋出唔出事都要睇你自己d皮膚乾唔乾 易唔易敏感 所以做之前最好自己搽好lotion
我book左yanis 5月頭做,aplus full bikini 要等听日先約到,yanis做手腳,係咪自己著件背心裙去穩陣,我係去海島
我book左yanis 5月頭做,aplus full bikini 要等听日先約到,yanis做手腳,係咪自己著件背心裙去穩陣,我係去海島

純粹貪打得快je
好緊張 book緊yanis 希望到時唔好sell 同hea打

純粹貪打得快je

貪快留返同fd message先貪啦
呢度唔歡迎

純粹貪打得快je

呢度唔歡迎

打返聽日囉
心急炸嘛
唔洗咁惡既其實

純粹貪打得快je

呢度唔歡迎

純粹貪打得快je

呢度唔歡迎

打返聽日囉
心急炸嘛
唔洗咁惡既其實

呢到係咁惡架喇唔中意咪走囉 好行唔送喇
有無人用過個部nono hair藍光脫毛機
依家做緊M記既彩光脫腋下有半年 但依家先知原來激光先可以永久脫毛🤦🏻‍♀️ 想轉另一間 繼續脫腋下同手同比堅尼位 有冇好介紹
利申 學生🙈
依家做緊M記既彩光脫腋下有半年 但依家先知原來激光先可以永久脫毛🤦🏻‍♀️ 想轉另一間 繼續脫腋下同手同比堅尼位 有冇好介紹
利申 學生🙈

你可以望下#1
Yanis比較平 打underarm
但比堅尼位就可以望其他
約左聽日上yanis join $2000/5part
之前有朋友幫我免費打手腳underarm 不過未脫得清
所以諗緊打咩部位好

利申:毛孩一名
所以諗緊打咩部位好

所以諗緊打咩部位好

純粹貪打得快je

呢度唔歡迎

打返聽日囉
心急炸嘛
唔洗咁惡既其實

呢度連登啊 你估beautyexchange啊?
入鄉隨俗明唔明?你去其他post比人屌得仲勁添
bk左聽日打yanis舊鋪打bikini
我想問係咪真係好撚痛 我要做定心理準備
打full bikini大概會打幾多下?我見你地有話有數咁
bk左聽日打yanis舊鋪打bikini
我想問係咪真係好撚痛 我要做定心理準備
打full bikini大概會打幾多下?我見你地有話有數咁

full倒三角位大約50下,i 位數唔到,我幾忍得痛都覺得痛
而家係yanis join左差唔多8parts 本身都覺得佢地打得hea hea地 上黎見到咁多人話唔衛生好不安 因為有join full bikini 同o位
有兩次打完full bikini都burn左 損晒 結焦 勁撚痛
如果轉m記full bikini + o 學生洗唔洗兩萬?

我都有burn, 脫完under 會有黑色點點, 應該係d 毛燒完
最撚慘係佢話唔洗剃, d 毛個陣應該仲有2cm 長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞