[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
睇啦!!人渣!!!
反送中少女浮屍案:非病死疑案,台灣怎麼做?
https://lih.kg/1661170
人渣話人人渣
繼續作你滷味故仔啦
一定係黑警姦殺
一定係黑警姦殺
你都係想咁講嗟
唔使扮晒正義
你唔係想要真相
而係自己嘅謊言壓倒一切
唔係你使乜屈人三毛黑警呀?
反送中少女浮屍案:非病死疑案,台灣怎麼做?
https://lih.kg/1661170

班香港popo話死因無可疑你就唔好咁多嗲!!
咁你係咪有證據話佢好可能被黑警姦殺?
冇你就唔好咁多陰謀論
條屍都比警察燒左,真乜野相?
程序上你覺得班黑警釋除公眾疑慮
你解釋下游泳健將+赤裸跳海都可以死因無可疑?

on9先可能信
點解唔係要求佢地交海濱條CCTV呢咁?
係呀,睇下係咪赤裸跳海law
貼篇咁既垃圾台灣文
香港一早驗晒屍法醫先放俾家屬燒
柒到
呢個係唯一方法
唔係可以點?
班香港popo話死因無可疑你就唔好咁多嗲
咁公眾就會收貨?
咁有無呀?.
仲俾CCTVB訪問就已經夠詭啦

CCTVB!
越睇越白癡
問題係家屬收左貨
而家係公眾個個都驚人被自殺呀dllm
比一萬粒都唔夠屌你個老母臭化西
而家係公眾個個都驚人被自殺呀dllm
上面班撚樣睇下啦dllm
死者朋友Ig截出

內容冇講係白虎山 唔好誤導 白虎山係另一班迷信撚講
報夢巴亦講過唔明iamgay講咩
10.16 VTC公開高清cctv片段,原低清片段彥霖入電梯時上身衣物有4條帶、頸後有帶、手上有文件,之後高清片段皆不見,戶外光線疑與實際錄影時間有出入

依段又係解釋完又解釋 個個post都有人解釋仲可以咁講..條帶係佢掛左證件套係前面 紅色既 睇多幾個角度就睇到 並唔係衣物既帶黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞