[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
有D人仲係度話人請老臨,係個樣同身圈呢個位唔似個個位唔似
人地老母會唔會認唔到自己個女呀!痴撚線!
如果我係陳彥霖,死都比你激撚到變返生!
邊有老母係咁架
核彈都比我地拆撚哂 屌
本來keep全裸浮屍呢一個疑點 正常人都會認為係他殺 唔需要點查
係都要走去亂鳩咁假設 一個假設base on另一個假設上 自己唔想信既就唔撚信 一意孤行以為自己係神探
屌你老母搞到核彈都變啞彈
仲要提到比人騷擾比人起底就喊
佢老母: 我晚晚俾警棍塞,我個女係自殺,無可疑,完
懷疑佢老母比黑警控制左,再由cctvb將件事話係自殺,比公眾睇一個假象 個老母講既野同彥霖講既完全唔一樣
還原真相從來無炒車一回事,疑點重重,公報驗屍報告最實際

同埋之前見有人咁講
咁人人都有清醒時候嘅
比較想知呢個時候邊個走去起佢底玩佢電話
利個申,有去過上香畀陳同學。

大家嘅忿怒同疑問我當然明,我都希望會真相大白。

只係如果手足覺得呢單案會係指證黑警嘅核彈,

大家可能會失望。

有冇睇港台視點31 前日條片?
咪係
仲要個女同佢關係差到一早搬左出黎住
條師奶可能一早當無左個女,死左都唔會好著力查

再加埋報夢巴個po,怕你唔信,名都出埋俾大家
一撚定有野
close file
又屈人
01年打後都未見過Y字頭
我直覺佢老母都會軟禁埋
點會無啦啦受訪
係咪正本? 唔係正本 print 過張話咁易
癡撚線成班偵探上腦 放過人啦屌你老味

講得好
而家除左SONIA之外
有邊個真係出面證實過自己晌新屋嶺俾人強姦雞姦?
佢地一早俾人拉左,做咩仲要蒙面呀?
就算俾你驗到佢媽同佢dna你都話做假架啦
唔該唔好俾仇恨沖昏頭腦
cctvb訪問陳彥琳媽咪訪問片段
https://lih.kg/1660187
認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞