[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
同當年64
袁小花獨家訪問老毛一樣囉
10月20號尖沙咀見

【突發多圖】原來元朗國文宣已經係咁 其他區幾時先肯升級?
https://lih.kg/1659523
係 我細佬差唔多年紀 exactly Y9
拎份出世紙扮係...
我拎住都得嫁?
完全唔覺得佢死左個女有幾傷心
我同港豬老母解釋講得重激動過佢
仲有tvb真係好撚仆街,我覺得佢比其他中資更加要裝修!!!
點解會有醫生會話有幻聽係反叛而唔係情緒有問題?
個牌淘返黎嫁?
個醫生究竟知唔知幻聽會累死人
藍絲識講文宣??
利申覺得他殺機會大
對呢個冇樣睇既阿媽好有保留

但思覺失調點解唔可以出黎發夢
畫家夠白卡⋯
呢個訪問好醒,你唔跟開,你一定同情佢阿媽
成件事更加可疑
唔緊要,既然人地老母係要話個女自殺既,我地咪由佢
反正對我地黎講,呢單只係其中一單可疑事件,仲有成堆比警察打同性暴力既case
呢單野炒唔炒車,大家都會出去
連cctv都做假 做場戲又有幾難
睇黎神探們想迫死埋老母

到時又可以繼續查係咪老母同黑警反目
當你係佢老母,而你又真心信佢係自殺既(咁都有可能係他殺),咁你作為佢老母,個女死撚左都仲會比人三更半夜打電話問候,你本身唔信場運動變質都會變到信場運動變質啦,下話!

屌你班仆街,冷靜下啦好無!日日上連登就一埋假新聞,你老味而家蓄洪池沖走831死屍、地下鐵路有解放軍軍營都吹得出,痴撚線!
真呀
深藍老母眼中 自己個女係黃絲有出去遊行示威
覺得係家醜 一定當生少個
依單野一定要查落去
冇得講
Hi popo
y 1989年1月1日至2005年3月31日於香港登記出生的人士
我諗可能係佢講黎話自己冇出去發夢想老母安心即..
假設佢真係有發夢既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞