[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
有啲連登仔根本唔係想搵真相
而係想滿足自己陰謀論嘅慾望
無論有咩真憑實據
一旦佢哋唔啱聽
都照樣否認+老屈人三毛黑警來
人格謀殺咗異己
佢哋就可以迴避討論
繼續造謠過癮
CCTVB專播假新聞 連死人都係
加入制裁list啦 正垃圾
一早話呢個係豪賭
我相信繼續迫落去
佢老母「扮自殺」或者「被自殺」都有可能

連登仔心目中嘅cctv係見到黑警著住制服推死者落海,兩個都要有哂大頭 1020p清,咁先算係真

無以上嘅野就係假
紅色大字就係啱?

不過你最後講得啱呀
就係被殺
連登仔宜家做緊既野就同政府係咁屈人係大台一樣
佢老母可能有份
加埋報夢巴果個po
我覺得炒車機會好微

同埋一條人命黎,炒車咪炒車羅,好過放過一個潛在殺人犯
ban 多一個 佢老母唔係醫生 點判斷佢有思覺失調
再者tvb獨家 有咁嘅老母 真係
嘩屌 咩撚野事 呢個post勁多人叫認炒車
一起底咩發夢post都無既有 明顯五毛既又有

大佬而家一個無公信力既台 比條友蒙面講幾句就係自殺? 係咪同popo記者會一樣就叫炒車?

明明成堆疑點 點解全裸?點解之後有cctv做假?點解知專要隱瞞一半?點解疑似老母話變質唔想出佢本人又會影到發夢?

炒車我唔介意認啊 你解哂比我知點解先得架
cctvb訪問陳彥琳媽咪訪問片段
https://lih.kg/1660187
CCTV-B
手法果然同CCTV完全一樣
咁大家不防問下自己家老母
問下自個仔/女冇著衫 係海變左浮屍
家母會唔會信係自殺

利申:個人意見 每人老母都唔同 不過叫做可以了解到大部份為人老母既立場
中point, 母女關係有幾好自己諗
基本上你問一個唔上連登嘅人
都知CCTVB成日比啲黃絲同示威者追擊架啦
連儂牆嗰啲文宣你估流架?
你都識講如果有思覺失調
如果彥霖媽媽prove到彥霖有思覺失調
相信大家自然就會close file
彥霖嘅同學 好朋友
冇一個講過佢有疑似思覺失調嘅病症
估計唔會淨喺係彥霖媽媽面前先病發掛
佢媽媽一句話彥霖同佢講有把男人聲同佢講野
咁就斷定個女有思覺失調
真係唔值得可疑?
cctvb訪問陳彥琳媽咪訪問片段
https://lih.kg/1660187
黑警要攞人張出世紙有幾難啊,不過佢好似仲有合照,信住先
釋除所有疑點咪信你
我都唔信改cctv
但佢老母冇啦啦突個頂出嚟接受訪問 真係好奇怪
其實個訪問好撚假
搜完屋想邊個有都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞